Jó a háromkerekű babakocsi is? Tapasztalatokat várok, mert nem tudunk dönteni a férjemmel.
Figyelt kérdés
Épp babakocsikat nézegetünk, és sajnos nincs olyan ismerősöm, akinek lett volna háromkerekű változatban, így nem tudom ennek előnyét és hátrányát.
Köszönöm szépen a válaszokat
2011. jan. 6. 14:32
1/11 anonim válasza:
Szia! Nekünk 3 kerekű van, Hauck. Strapabíró, bárhol el tudom tolni, abszolút nem instabil, mi nagyon szeretjük, ha újra vennék is ilyet vennék. Másrészt nekem nagyon tetszenek is.
2/11 anonim válasza:
Én úgy vettem észre (ismerősnek van),hogy sokkal könnyebb kormányozni. Kibróbálhattam,tetszett. A másodiknál én is ilyet veszek.
3/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszettek a 3 kerekű kocsik mikor nézegettük őket... Sokat hadakoztunk a párommal, én 4 kerekű párti voltam, ő favorizálta a 3 kerekűt. Aztán mégis beadtam a derekam, és a 3 kerekűt vettük meg! És azt kell mondanom, hogy nagyon kellemesen csalódtam! 3 nagy kereke van (Chippolino Futura Vip), és nem találtam még vele olyan terepet, ahol elakadtam volna! Nagyon könnyű irányítani, egy helyben, egy kézzel meg lehet fordítani, nagyon szeretem!
4/11 anonim válasza:
Szia! Nekünk 3 kerekű babakocsink van. A kisfiam 13 hónapos, de nagyon kényelmes, és szeret is benne lenni. Nekem meg pláne kényelmes, mert nagy a kereke, így nem akadok el vele (még a hóban sem :-))), és nagyon könnyen irányítható. Jó stabil. Belinkelem, nekünk ilyen van:
5/11 anonim válasza:
Ja, és ez létezik multifunkciós kivitelben is (nekünk olyan van), tehát mózes, hordozó, sportrész mindennel együtt. (Üdv, utolsó voltam)
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Nekünk is Jané van. Imádom szerintem nagyon jó, volt már sok babakocsink, mind 4 kerekű kicsit ódzkodtam a 3 kerekűtől azt gondoltam ez megint csak vmi új divat, ami extrán néz ki, de funkcióra meg nem hasznos, de tévedtem:))
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csupa pozitív választ kaptam.
Mi még a típust sem tudjuk, bár találtunk egyet, a Easy Go 3.0-s babakocsit, de ezt is csak neten láttuk még. Megnézem azokat is, amiket ti használtok.
2011. jan. 6. 19:03
9/11 anonim válasza:
Egy jó tanács!Felfújható kerekűt nézzél!!!
10/11 A kérdező kommentje:
felfújható kerekűt? Köszi a tanácsot
2011. jan. 7. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!