Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jó a háromkerekű babakocsi...

Jó a háromkerekű babakocsi is? Tapasztalatokat várok, mert nem tudunk dönteni a férjemmel.

Figyelt kérdés

Épp babakocsikat nézegetünk, és sajnos nincs olyan ismerősöm, akinek lett volna háromkerekű változatban, így nem tudom ennek előnyét és hátrányát.

Köszönöm szépen a válaszokat

2011. jan. 6. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk 3 kerekű van, Hauck. Strapabíró, bárhol el tudom tolni, abszolút nem instabil, mi nagyon szeretjük, ha újra vennék is ilyet vennék. Másrészt nekem nagyon tetszenek is.
2011. jan. 6. 14:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre (ismerősnek van),hogy sokkal könnyebb kormányozni. Kibróbálhattam,tetszett. A másodiknál én is ilyet veszek.
2011. jan. 6. 14:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszettek a 3 kerekű kocsik mikor nézegettük őket... Sokat hadakoztunk a párommal, én 4 kerekű párti voltam, ő favorizálta a 3 kerekűt. Aztán mégis beadtam a derekam, és a 3 kerekűt vettük meg! És azt kell mondanom, hogy nagyon kellemesen csalódtam! 3 nagy kereke van (Chippolino Futura Vip), és nem találtam még vele olyan terepet, ahol elakadtam volna! Nagyon könnyű irányítani, egy helyben, egy kézzel meg lehet fordítani, nagyon szeretem!
2011. jan. 6. 14:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk 3 kerekű babakocsink van. A kisfiam 13 hónapos, de nagyon kényelmes, és szeret is benne lenni. Nekem meg pláne kényelmes, mert nagy a kereke, így nem akadok el vele (még a hóban sem :-))), és nagyon könnyen irányítható. Jó stabil. Belinkelem, nekünk ilyen van:

[link]

2011. jan. 6. 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja, és ez létezik multifunkciós kivitelben is (nekünk olyan van), tehát mózes, hordozó, sportrész mindennel együtt. (Üdv, utolsó voltam)
2011. jan. 6. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van!És semmiért nem adnám!2 hónap után cseréltem le erre a 4 kerekűt!

[link]

2011. jan. 6. 16:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is Jané van. Imádom szerintem nagyon jó, volt már sok babakocsink, mind 4 kerekű kicsit ódzkodtam a 3 kerekűtől azt gondoltam ez megint csak vmi új divat, ami extrán néz ki, de funkcióra meg nem hasznos, de tévedtem:))
2011. jan. 6. 16:16
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, csupa pozitív választ kaptam.

Mi még a típust sem tudjuk, bár találtunk egyet, a Easy Go 3.0-s babakocsit, de ezt is csak neten láttuk még. Megnézem azokat is, amiket ti használtok.

2011. jan. 6. 19:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács!Felfújható kerekűt nézzél!!!
2011. jan. 7. 09:40
 10/11 A kérdező kommentje:
felfújható kerekűt? Köszi a tanácsot
2011. jan. 7. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!