Név választás? Nem tudunk dönteni!
Elina!
Az Elinor valamelyik horror filmben volt azt hiszem, azért nem tetszik:)
Az Arienn olyan Ariel- es, bár az Ariel nekem tetszik a kishableányból
az Enet olyan semmittelwn nekem
Azt mondtad, nem akartok extrémet. Nekem ezek már mind kicsit extrémek. :)
Ha már választani kellene, akkor az Elina tetszik legjobban. Lehet azért, mert a saját kislányom nevére emlékeztet, aki Rozina.
Az Arienn-nel az a bajom (nem is tudom, hogy kell helyesen leírni: Ariennel, Arienn-nel, Ariennnel???), hogy félreérthető, félreolvasható, mert az Adrienre nagyon hasonlít.
Az Enet engem szintén egy elírt Anettre emlékeztet.
Az Elinor olyan öblítő márkaneves hatást kelt bennem.
Remélem, nem bántottalak meg a véleményemmel. :)
Köszönöm a véleményeket válaszokat!:)
Nekem az Elina a favorit név ami mindent visz!!A többit a férjem találta!:) Amikor megláttam azt a nevet hogy Arienn egyből Adriennek olvastam!:)
Elinor:
E-vel irva a Mustang Shelby GT neve volt a Tolvajtempó c. filmben igy ezt nem adnám.
nekem is az Elina tetszik.
Nekem mind a négy elég extrém :)
Ha gondolod itt meg tudod nézni, hogy az elmúlt 7 évben a milyen gyakorisággal adták az egyes neveket:
Láthatod, hogy pl, az én két favoritom (Annamária és Erzsébet), már 5 éve nincs a 100 leggyakoribb név között, az Erzsébet már 7 éve nincs a top 100-ban.
De ezek azért elég extrém nevek :)
Arienn olyan, mintha kifelejtetted volna belőle a D betűt.
Elina szép, Elinor nem tetszik, Enet szép.
Nekem mindegyik annyira extrém,hogy most hallom először, holott a főiskolás névtan is szerepelt a tárgyaim között.
Talán az Elinor név mintha rémlene valami filmből...
Az Elina nevet választanám, ha ezekhez ragaszkodtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!