Mit lehet szeretni a kisbabákban?
Nem értelek!
Valami probléma van a felfogásoddal.
Ártatlan kis tündérek, és mind egytől egyig gyönyörű. Dilidokinál voltál már?
Te nem csak hogy nem vagy normális, hanem egyenesen agybeteg vagy.
Ha éppen ez is a véleményed a babákról, minek kell ilyen kérdéssel felmászni a netre? Nem mered megkérdezni az emberektől szemből szembe? Félsz, hogy ugyanúgy felháborodnak rajta, mint azok akit itt válaszolnak? Esetleg a pofonoktól félsz?
Mert ha én beszélgetnék veled erről, biztos az lenne a vége.
Felháborító!
Csak gondolkodj el rajta, hogy Te minek jöttél erre a világra!!!
Mert szerintem a többség úgy gondolja, hogy fölöslegesen.
Egyértelműen provokatív a kérdés vagy pedig egy kisgyerek tette fel kíváncsiságból.Kedves mintaanyukák,akik itt válaszoltok!Gondolkozzatok már el,ha egy kisgyerek tette fel ezt a kérdést,mert még nem tudja magát kifejezni és ilyeneket olvas,hogy f@aszfej vagy te mocsok stb,az hogy hat rá?Ha meg csak provokáció,hát elérte a célját.
Szerintem azon is el kéne gondolkoznotok,hogy,milyen anyák vagytok,ha ilyen mértékben tudtok kikelni magatokból egy egyszerű provokatív kérdés láttán?Főleg a 03.15,18:51 válaszra gondolok itt.Nem szégyelled magad,hogy anya vagy és ilyen szavakat használsz?Rzt fogja a gyermeked megtanulni.
Természetesen felháborító,ha valaki undorítónak nevez kisbabákat,de nézzetek már magatokba,intelligensen viselkedtetek szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!