Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet szeretni a kisbabákban?

Mit lehet szeretni a kisbabákban?

Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 17:35
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
Majd ha lesz saját babád megtudod.De egy ilyen kérdés után el kéne gondolkodnod,megérdemled e.
2009. márc. 19. 11:28
 32/33 anonim ***** válasza:

Nem értelek!

Valami probléma van a felfogásoddal.

Ártatlan kis tündérek, és mind egytől egyig gyönyörű. Dilidokinál voltál már?

Te nem csak hogy nem vagy normális, hanem egyenesen agybeteg vagy.

Ha éppen ez is a véleményed a babákról, minek kell ilyen kérdéssel felmászni a netre? Nem mered megkérdezni az emberektől szemből szembe? Félsz, hogy ugyanúgy felháborodnak rajta, mint azok akit itt válaszolnak? Esetleg a pofonoktól félsz?

Mert ha én beszélgetnék veled erről, biztos az lenne a vége.

Felháborító!

Csak gondolkodj el rajta, hogy Te minek jöttél erre a világra!!!

Mert szerintem a többség úgy gondolja, hogy fölöslegesen.

2009. márc. 20. 08:54
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen provokatív a kérdés vagy pedig egy kisgyerek tette fel kíváncsiságból.Kedves mintaanyukák,akik itt válaszoltok!Gondolkozzatok már el,ha egy kisgyerek tette fel ezt a kérdést,mert még nem tudja magát kifejezni és ilyeneket olvas,hogy f@aszfej vagy te mocsok stb,az hogy hat rá?Ha meg csak provokáció,hát elérte a célját.

Szerintem azon is el kéne gondolkoznotok,hogy,milyen anyák vagytok,ha ilyen mértékben tudtok kikelni magatokból egy egyszerű provokatív kérdés láttán?Főleg a 03.15,18:51 válaszra gondolok itt.Nem szégyelled magad,hogy anya vagy és ilyen szavakat használsz?Rzt fogja a gyermeked megtanulni.

Természetesen felháborító,ha valaki undorítónak nevez kisbabákat,de nézzetek már magatokba,intelligensen viselkedtetek szerintetek?

2009. ápr. 11. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!