Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet szeretni a kisbabákban?

Mit lehet szeretni a kisbabákban?

Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 17:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%
akkor anyád is viccesen nézett ki? te barom!
2009. márc. 15. 20:28
 22/33 anonim ***** válasza:
97%
Hát annak, akinek ez kérdéses, nem kell szülnie. Egyik barátnőm szintén gusztustalannak tartja az újszülötteket, nincs is gyereke. Majd ha idősebb lesz, talán megváltozik a véleménye, de 19 évesen nála szerintem semmi baj azzal, hogy nem rajong értük. Ő elég fiús lány.
2009. márc. 15. 21:04
 23/33 anonim ***** válasza:
98%

Viccesek a kismamák, igen, nagy pocak, hülye vigyor, totyogás. És? Múló állapot, aminek a végén lesz egy új élet, egy kisbaba, aki sír, pisil, kakil, eszik, sír, pisil kaki, eszik, néha nyáladzik is.

És mégis, egy olyan érzés, egy olyan időszak, mind a nő mind a férfi életében, amit a gyermekük felnevelésével töltenek, amit semmi sem pótol.

Hogy tudd, a párom szerint rossz marketinges vagyok, mert csak ezeket a tulajdonságokat emlegetem, mikor a fiamról beszélek, síró csöpögő, nyáladzó csomagocska:)

És lehet, hogy tele van buktatókkal, nehézségekkel a csemete kihordása, megszülése, nevelése, mindenért kárpótol az, amikor először rád nevet, mikor szuszog a mellkasodon, és "simogat", és együtt felfedezitek a világot.

és ezt igazán nem lehet leírni, keress egy olyan családot ahol épp 12hét alatt van a terhesség, és nem éppen probléma mentes, és ott nézd meg, ahogy a pár simizi a pocakot, vagy a szülés előtt álló kimerült tököm tele kismamát nézz meg, ahogy úton a kórházba izgatottan figyel, minden rendben legyen, vagy egy 15perce családot less meg, ahogy ismerkednek a kicsivel, esetleg hasfájós/fogzós manóval éjjel hulla fáradtan, mégis mosolyogva sétáló apukát/anyukát figyelj meg, a viselkedésüket, és megértheted, mit is szeretnek egy babában, és hogy ez a szeretet milyen is valójában.

Bármilyen nemű is vagy, egyszer neked is lesz, vagy így vagy úgy, és akkor fogod megtudni.

2009. márc. 15. 21:41
 24/33 anonim ***** válasza:
62%
kedves kérdező! hány éves vagy? fiú vagy lány vagy?
2009. márc. 16. 09:24
 25/33 anonim ***** válasza:
91%

Csajok!

Ne vesztegessük tovább erre az ütődöttre az időnket és az energiánkat!!!

Mindenkinek NAGYON BOLDOG BABÁZÁST!!!!

2009. márc. 16. 09:27
 26/33 anonim ***** válasza:
87%

Pedig jó arcok ezek a kis emberkék, csak rájuk kell szánni az időt. Tehát szerintem nem úgy működik, hogy rápillantasz, és máris kirángatnád a babakocsiból, hogy nagy, nyálas puszikkal borítsd el. Nem-nem. De ha van lehetősége az embernek, hogy csendes szemlélődő legyen, még saját kölöknél is, az nagyon nagy élmény. Úgyértem hihetetlen kitartóak például, baromira találékonyak, és engem például mindig lenyűgöz, ahogy elnézem a kölkömet, csak 7 hónapja szültem, és már megállás nélkül fedezi fel a világot. Jó persze beszarnak, meg sírnak sokat, meg az összes idejét elveszik az ember lányának, de valahol mégis végtelenül szeretnivalók.

Ennyi röviden. nem nagy ügy. Hál'Istennek nem kötelező szülni, tehát aki nem érzi, annak nem kell anyává válnia. akinek viszont van gyereke, az hiperérzékeny a témára... Tehát NEM szereti, ha kisbabákat undorítónak neveznek...

2009. márc. 16. 22:52
 27/33 anonim ***** válasza:
Remélem él még édesanyád és édesapád, és meg tudod tőlük kérdezni, hogy mit szerettek benned. Remélem hasonló választ kapsz, mint amilyen kérdést feltettél. Amúgy, ha 3 évig próbálkoznál valamin, amit nagyon akarsz és végre ott van, akkor a világ legboldogabb embere lennél. De te inkább ne is próbálkozz, főleg a gyerekkel ne. De szerintem még állatot se tarts. Annak ott vagy te.
2009. márc. 17. 07:20
 28/33 anonim válasza:
úgy látom sokan kaptak kisebb agyvérzést:-D
2009. márc. 17. 08:20
 29/33 anonim válasza:
87%
Drágám!Te mennyi idős vagy???! Nem hinném, hogy 10nél több... De majd ha eléred azt a kort, mire felnősz egy gyeremek neveléséhez, akkor arra fogsz gondolni, hogy hogy kérdezhettem ilyen hülyeséget régen, és majd akkor fogod nagyon szégyelni magadat, ha még most nem szégyeled!
2009. márc. 17. 14:17
 30/33 anonim ***** válasza:
38%
Hát tudod, édesanyád csapott volna a falhoz mikor egy ilyen undorító férget a világra szart!!!! Bár szerintem ha tudja milyen leszel.... megtette volna!!!Ezek szerint te is undorító voltál?! Akkor még biztos nem, de most....
2009. márc. 18. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!