Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy kisgyerek...

Szerintetek egy kisgyerek megérezheti, hogy jön a kistesó?

Figyelt kérdés
2 éves a kisfiam, és tervezzük a kistesót, de eddig nem sok sikerrel :( Februárban volt egy missed ab-m. Tegnap a kisfiam leültetett a kanapéra felhúzta a pólómat, megsimogatta a hasam és azt mondta "tesó ott van, tesó ott van". Férjemmel csak néztünk, hogy ezt most vajon miért csinálta. Persze próbálkozunk, de neki nem mondogatjuk, hogy kistesó meg stb... Volt már akivel hasonló dolog történt? Lehet, ő már tud valamit, amit mi még nem?
2011. máj. 23. 09:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És arra senki nem gondolt, hogy a kisgyerek előtte tanulta meg valahol, hogy a kisgyerek az anyuka hasában nő, és amikor meglátta az anyukát, akkor egyszerűen megmutatta, mit tanult?

Másrészről egy csomó mindent mond a kisgyerek, és azoknak a 99%-a nem jön be, mert pl. mutogatja a hosszú hajú srácot, hogy "néni", aztán a srác attól még nem változik nénivé :D

2011. máj. 23. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

9.31-es vagyok. kedves kérdező, elnézést kérek az offért:

Attól, hogy lepontoztatok, ez még igenis így történt. Nem muszáj elhinni, attól, hogy a ti gyereketek esetleg ilyen idős korában nem beszélt ilyen szépen, vagy mert nem adtok hitelt annak, hogy a kicsi gyerekek esetleg több mindent érzéklnek, mint az idősebbek/felnőttek, még lehet, hogy nem nektek van igazatok.

Újabb hitetlenkednivalót akartok? A kajla kan kuvaszunk, ami imád őrült ugrálás közepette labdázni velem, egyik napról a másikra hirtelen egy lépésnyi szigorú távolságot tartott, még véletlenül sem ugortt rám, nem lökött meg, barátságos és önmagáhozt képest bújós lett... nem értettem az okát, egészen addig, míg a kideült hogy várandós vagyok. Érdekes módon a szülést követően újra a régi játékmódot követelte rajtam. És ha egy kutya megérezhet ilyet, akkor egy baba nem???

De mondjak még valamit? 2.5 éves már a lányom, de pl a múltkori hazai földrengést is előre megérezte. Tessék, lehet újra lepontozni. De ettól még így volt!!!!!!!!!

Kb 3 éve írok naponta többször erre az oldalra a gyerekvállalás-nevelés témába, és meg lehet nézni a százalékomat, mennyire szoktam használhatatlan válaszokat adni...

Remélem a kérdező nem csak elutasító válaszokat fog kapni a továbbiakban.

2011. máj. 23. 21:31
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Nna. Megszületett a következő generáció nagy parafenoménja, és parafenomén kutyája, egy családba. :)))
2011. máj. 23. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
Szánalmas gúnyolódásnál nem telik többre? Jellemző...
2011. máj. 23. 21:55
 15/15 anonim válasza:
Miért lenne parafenomén?? Szerintem ebben semmi természetfeletti nincs! Bárkinek lehetnek megérzései. A nőknek pl. alapból van, ezt hívják női megérzésnek, de van még anyai megérzés is... stb. A gyerekeknek és az állatoknak ugyan miért ne lehetne?? Sőt! Ők ösztönlények, lehet, hogy nekik sokkal inkább van, mint nekünk racionálisan gondolkodó, földhöz ragadt felnőtteknek. Én is pl. egy csomó mindent megéreztem már életemben! (Főleg amikor terhes voltam) Ettől még nincsenek természetfeletti képességeim. Szerintem nem szép dolog így leszólni a másikat, mert ilyen biztos, hogy létezik, ettől még nem kell kinevetni senkit. De ha még esetleg kicsit bolondnak is nézek valakit, akkor is magamban tartom, nem bunkózok.
2012. júl. 21. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!