Szerintetek egy kisgyerek megérezheti, hogy jön a kistesó?
És arra senki nem gondolt, hogy a kisgyerek előtte tanulta meg valahol, hogy a kisgyerek az anyuka hasában nő, és amikor meglátta az anyukát, akkor egyszerűen megmutatta, mit tanult?
Másrészről egy csomó mindent mond a kisgyerek, és azoknak a 99%-a nem jön be, mert pl. mutogatja a hosszú hajú srácot, hogy "néni", aztán a srác attól még nem változik nénivé :D
9.31-es vagyok. kedves kérdező, elnézést kérek az offért:
Attól, hogy lepontoztatok, ez még igenis így történt. Nem muszáj elhinni, attól, hogy a ti gyereketek esetleg ilyen idős korában nem beszélt ilyen szépen, vagy mert nem adtok hitelt annak, hogy a kicsi gyerekek esetleg több mindent érzéklnek, mint az idősebbek/felnőttek, még lehet, hogy nem nektek van igazatok.
Újabb hitetlenkednivalót akartok? A kajla kan kuvaszunk, ami imád őrült ugrálás közepette labdázni velem, egyik napról a másikra hirtelen egy lépésnyi szigorú távolságot tartott, még véletlenül sem ugortt rám, nem lökött meg, barátságos és önmagáhozt képest bújós lett... nem értettem az okát, egészen addig, míg a kideült hogy várandós vagyok. Érdekes módon a szülést követően újra a régi játékmódot követelte rajtam. És ha egy kutya megérezhet ilyet, akkor egy baba nem???
De mondjak még valamit? 2.5 éves már a lányom, de pl a múltkori hazai földrengést is előre megérezte. Tessék, lehet újra lepontozni. De ettól még így volt!!!!!!!!!
Kb 3 éve írok naponta többször erre az oldalra a gyerekvállalás-nevelés témába, és meg lehet nézni a százalékomat, mennyire szoktam használhatatlan válaszokat adni...
Remélem a kérdező nem csak elutasító válaszokat fog kapni a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!