Szerintetek egy kisgyerek megérezheti, hogy jön a kistesó?
Minden embernek vannak "megérzései", csak van, aki jobban hallgat rájuk, van, aki kevésbé. Ahogy növünk fel, fokozatosan "leszokunk", ill. leszoktatnak arról, hogy higgyünk a megérzéseknek, mert tudományos magyarázat nincs rá, ha nincs rá, akkor pedig "nem létezik".
Pedig létezik. :) A gyerekeknél sokkal jobban működik, mert nekik még nem tanították meg, hogy "nincs ilyen".
Egyébként felnőttek is meg tudják tanulni újra, agykontrollnak hívják.
Érdekes. Nem láthatta, hallhatta valahol? Vagy a mama nem bolondította?
De majd írd meg,hogy be jött e a fiad megérzése:)
Én már csak kíváncsiságból i tesztet csinálnék:)
Ismerős kislánya is csinálta, folyton mondogatta, hogy "Anya, nagy a hasad, benne van a kistesóm?". De nem volt, nem is tervezték. Utóbb kiderült, hogy a kislány egyik ovis társának kistestvére lesz, és ezért úgy gondolta, akkor neki is. :)
De ettől függetlenül elképzelhető, hogy ő már tud valamit. :)
Szerintem nem. Lehet, hogy éjszaka meghallott valamilyen beszélgetést, vagy valaki más beszélt neki ilyesmit.
Én ugyan már nagyobb voltam a tesóm születésekor, de határozottan emlékszem, hogy nagyon megdöbbentem, amikor anyukám mondta, hogy ott van a hasában. A világon semmit nem éreztem.
A lányom 9 hós volt, éppen játszottunk, egyszercsak abbahagyta, nagy komolyan rámemredt hastájékon, aztán a szemembe nézve de a hasamra mutatatva közölte: ott baba! Két nap múlva pozitívat teszteltem.
Addig nem beszéltünk semmi ilyesmiről előtte, lévén, hogy úgyis túl kicsi hogy bármit megértsen....
Valamivel később meg nézegette a hasamat és közölte, hogy "szok-szok fogacka. Babáé!" és mutatta a száját, hogy neki meg "nísz fogcka" vagyis neki nincs egy sem. Utánolvastam gyorsan a neten és kiderült, hogy éppen abban a fejlődési stádiumban járt a pockbérlőm, amikor a fogcsírák kialakulnak.
Később, mikor már a 8. hónap táján jártam, a lányunk akkor 16 hós volt, többször is közölte, hogy "tesó aaszik" (tényleg nyugi volt odabent), vagy "tesó eszi ujját" (ő nem volt ujjszopós sosem, és kicsibaba nincs a családban ahl láthatta volna az ujjszopást), és egyik este közölte, hogy "jeggel hívd mamit, megyek ozzá, anyucika ozzad tesót haza gyojsan!" hajnalban megindultak a fájások, reggel 6kor anyám elvitte a lányt, 8-ra értünk be a kh-ba, 8.40-kor megvolt a kisfiam. Délelőtt beszéltem telefonon a "nagylánnal", beszólt egy ilyet: "mondtam, anyucika, este mondtam! De mostmáj gyojsan gyeje haza tesóval! De nagyon gyojsan ám!"
szia
az én kislányom 18 hós votl decemberben amikor egyik este "fujta"a hasam,majd megálklt rámnézett és azt mondta " hoppá,anya,baba" mondom hol kicsim hol a babád (azt hittem a játékát kersei) és rábök a hasamra hogy anya,baba ott...
másnap (pedig mégcsak 9 nappal voltam peteérs után) csináltam tesztet, és pozi lett. Aug-ra várjuk a tesót.
minden nap odabujik,simizi, eteti a köldökömön keresztül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!