Hüvelyi úton szült anyukák vigyázzatok a tornával. Tudtátok ezt?
1X szültem és szülés után tágabb lettem,a méhem kicsit megsüllyedt, plusz kitüremkedett aranyerem is van. Elkezdtem az intímtornát csinálni. Mivel feleslegem is maradt, elkezdtem rendesen dvd-re edzeni, pl. Rubint Réka.
Azonban Kriston Andrea felhívja a figyelmet, hogy bizonyos tornagyakorlatok egyáltalán nem javasoltak, pl. a felülések, hasprések, mélyguggolások, hiszen ezek méginkább gyengítik a gát izmait, és lefelé préselik az alhasi szerveket. Sőt a futás sem ajánlott.
Most azt nem tudom, hogy milyen sportot válasszak amit csinálhatok?
Köszi a válaszokat!
Hát úszni sajnos nem tudok, de ez a Pilates érdekel.
Én modern táncot tanitok gyerekeknek, 5 hete szültem, hétfőtől már muszáj volt néhány órát újra adnom, mert jön a versenyszezon
Nekem nagyon jót tett(dokim is engedte)
A babám pedig szereti a zenéket, amikre dancelünk, igy a mózesében nyugodtan alszik, mig anya dolgozik
Egyelőre nem éreztem semmi káros hatását a belső szerveim köszönöm jól vannak, a tejcsim sem kezdett apadni
Én a bicajozást akartam javasolni.
(Az utolsó hozzászólónak: én nem mertem volna még szülés után 5 hónappal sem spinningre menni. Legfeljebb csak ha lightosra veszed a dolgot!Én vártam 1 évet, azóta viszont hetente megyek.)
Nyilvan ez egyeni.
En vilag eletemben sportoltam, izomerosito torna, futas, kb pont azokat csinalom, amiket a kerdezo felsorolt, hogy gondot okoz.
Szules utan nemhogy az 5 honapot, hanem meg az 5 hetet is nagyon nehez volt kivarni, hogy ujrakezdhessem normalisan, mert terhessegek kozben gyengebben csinaltam joval, csak olyan kismamasan.
En ketszer szultem es sem akkor, sem azota nem volt semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!