Én ebben nem hiszek, ilyen óriási hasból szerintem csak tornával nem lesz már soha címlapfotós modell... biztos eleget tornázott, de a retusálók is nagy melót végeztek a képen.
2010. júl. 15. 20:05
2/17 anonim válasza:
Azta ez durva...am sztem lehet..:)
2010. júl. 15. 20:08
3/17 anonim válasza:
Biztosan nem. Sztem a plasztikai sebész keze látszik rajta, eléggé elnyújtott a köldöke.
2010. júl. 15. 20:15
4/17 anonim válasza:
nem kell bedőlni a médiának.mondhatja a nagyközönségnek,h torna, mert azt várják el,közben meg átesett legalább két műtéten.én már csak tudom.ebben dolgozom.
2010. júl. 15. 20:16
5/17 anonim válasza:
Plasztikai sebész műve ez tuti.
Tiszta stria a hasa azt nem lehet letornázni,én már csak tudom a lányom után nekem is lett és ha nem költök több százezreket akkor marad.
a John kate és 8 gyerek műsorban ott 6-os ikrek vannak de Kate bevallotta,hogy bizony kellett a hasplasztika.
2010. júl. 15. 20:41
6/17 anonim válasza:
Szerintem is csak kamu. tuti volt műtét és retusálás is.
2010. júl. 15. 20:43
7/17 anonim válasza:
Szerintem nem volt műtét, csak torna és iszonyat sok retusálás!
Csak gondoljatok vissza playboy Kiszel, Liptai, Zalatnay és társaik....
2010. júl. 15. 21:18
8/17 anonim válasza:
Nézd meg a fejét. nincs rajta egy eredeti vonás sem. Akkor miért pont a hasát hagyta volna ki? Plasztika és torna és retusálás.
2010. júl. 15. 21:41
9/17 anonim válasza:
Azért nem semmi körülmények között élnek,Nézzétek meg a hűtőt... :)
meg stb...én nem irigykedem,nekünk is van,szüljön amennyit akar!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!