Tornával tényleg így vissza lehet nyerni a régi alakot szülés után? (Kép lent)
Egy amerikai nő nyolcasikreknek adott életet, ilyen volt a pocakja: [link]
Egy év múlva már így nézett ki: [link]
Azt mondja, csak torna. A csíkok is eltüntek...Lehetséges?
Amúgy itt vannak a gyerkőcök is :-) Jó sokan vannak, és egyedül neveli őket állítólag, apa nélkül. [link]
Én is azt figyeltem meg hogy a köldöke nyúlott.És arca is teljesen ki van simulva.
Ne mondja nekem senki hogy ekkora has után a bőre nem nyúlt meg de még csak csikos sem lett:)
Ez olyan kamu minthogy a Győzike fogyókúrával fogyott le,közben gyomorgyűrűje van:)Mondjuk ott az egész ember kamu!
Persze,hogy plasztikai mutetet hajtottak vegre rola.
Amugy ez a no segelyekbol el es ez folyt meg a csapbol is az amerkai ujsagokban.
Igen,en is most olvastam el a cikket az elozo valaszolo vagyok.
En Kanadaba elek es itt allandoan cikkeznek-cikkkeztek roluk.
En is vettem egy ujsagot es abba volt irva,hogy az allamtol igen sok penzt kap.Az amcsik azon duhodtek fel,hogy a no nem dolgozott meg soha es meg igy is keveselte az allami tamogatast.
Ez volt az ujsagba,de jobban elhiszem azt mint amit a no allit,hogy "csak tornaval fogyott le" meg "nem kap az allamtol semmit". Az egesz no egy kamu es meg gyereket akar?En tenyleg tornaval meg dietaval fogytam le de a hasam meg igy is csunya pedig csak egy 4 kg-s gyereket szultem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!