Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne igény...

Szerintetek lenne igény szülésznői felvilágosításra, tanácsadásra, beszélgetésre?

Figyelt kérdés

Elsősorban az első babás kismamák vagy a gyermekvállalás előtt állók véleményét kérdezném.

Arra gondolok, hogy elmennétek-e (vagy házhoz hívnátok-e) szülésznőhöz, hogy nyugodt körülmények között feltehessétek kérdéseiteket, megtudhassatok mindent, ami a terhesség és a vajúdás/szülés alatt történni fog, a szülés után, a hazamenetelkor várható dolgokról, nehézségekről. mikor mire kell odafigyelni, stb.

Tudom, hogy van az orvos és a védőnő is, de az a tapasztalatom, hogy mégis nagyon sok kérdés, félelem marad a kismamákban. Elég csak itt olvasni a rengeteg kérdést.

Ha jó ötletnek tartjátok, áldoznátok-e erre és ha igen, mennyit?

2011. máj. 16. 09:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szt. Imre kórházban van és ingyenes.

sejtbank.hu-n is van, az pénzes.

2011. máj. 20. 11:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Én még csak tanulom a szakmát, de nagyon sokat gondolkoztam már én is azon, amit írsz. :) Ugyanis ha meghallják, hogy mit tanulok, máris özönlenek a kérdések. Van sok olyan kismama, aki úgy gondolja, hogy az orvost nem szívesen zaklatná ezekkel a kérdésekkel, de mégis feltenné valakinek. Én egy internetes-szülésznős kérdezős-válaszolós dolgon gondolkoztam, de amit te írsz az nagyon jó, mert személyesen is találkozhatsz a kismamákkal. Szerintem nagyon jó ötlet és lenne rá kereslet az biztos. :)
2011. máj. 20. 12:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Még csak annyit, hogy persze, vannak az ingyenes szülésfelkészítő tanfolyamok, de ott általában nagyon sokan vannak és általánosságokról van szó, de egy ilyen találkozásnál - egyéni vagy kiscsoportos - személyre szabottan lehet segítséget nyújtani, mindenkinek egyénileg.

Nekem tetszik. :)

ma 12:08-as vagyok

2011. máj. 20. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!