Mennyire van igény óvodai dajkára?
Figyelt kérdés
Ti biztos hallotok ezt-azt erről az oviba...még itthon vagyok a fiammal de mivel a munkahelyemre nem tudnak visszavenni ezért gondoltam tovább lépek de nem 2ft egy ilyen tanfolyam és azért érdekelne, hogy megéri e megcsinálni.Mennyire van rá kereslet...Akinek van valami tapasztalata írjon.2011. márc. 9. 07:42
1/2 anonim válasza:
Igazán ezt nehéz megmondani, hiszen nagyon területfüggő. Nálunk telítve van az összes óvoda, sőt még túljelentkezés is van. Hogy aztán a nagyobb városokban vagy a kisebb helyeken mi a hellyzet, nem tudom. Akik ma dolgoznak, legtöbbjük szakképzett, hisz kb. 10 éve jött be a törvény, hogy el kell végezni a képzéstminden dolgoznak. Azóta meg nem igen vesznek fel szakképzetlen dajkát... legalábbis nálunk nem. óvónő anyuka
2/2 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de én itt, Pécsen úgy látom, hogy semmiféle munkaerőre nincs igény :( Az egyik barátnőm főiskolát végzett csecsemő és kisgyerek gondozó, egy éve végzett, és sehol nem kap állást. Elmehetne bölcsibe gondozónőnek, vagy oviba is mehetne akár dajkának, de sehova nem veszik fel, sehol nincs üres hely.
Lehet, hogy lenne igény a munkájára, de nem tudnak több embert foglalkoztatni. Egyrészt mert a legtöbb helyen annyi ember dolgozik, amennyi minimálisan kötelező, másrészt mert nincsenek nagyon új ovik, tehát új munkahelyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!