Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » GYES alatt visszamehetek...

GYES alatt visszamehetek dolgozni 26 órás közalkalmazotti teljes állásomba?

Figyelt kérdés
Egy iskolában dolgoztam, ahol a 40 órás munkahéten a tényleges munkavégzés 26 óra a munkaszerződés szerint. A GYES-hez az a feltétel, hogy részmunkaidőben max.30 órában lehet dolgozni. Ilyenkor mi számít?
2011. máj. 15. 13:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolsónak is köszönöm. Nagyi örülne, de nagyon fárasztó lenne neki a heti 4 nap. A GYES összegét amúgy is neki adnám. Ha meg beteg lesz, akkor kiveszem a maradék szabikat és én leszek vele.

Tényleg nem tudom mi lenne a jobb a gyereknek? Bölcsi vagy a nagyi?

Ha a nagyi megy GYES-re akkor már a szabim alatt (jún-szept. között)is igényelheti? Ha meg mégis a bölcsi mellett döntünk, akkor lemondhatjuk szeptemberben? Vagy ilyet nem szeretnek a bölcsiben?

2011. máj. 15. 15:05
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi az előzőnek (is). Már válszolt is mire én feltettem a kérdést!:-)
2011. máj. 15. 15:06
 13/13 A kérdező kommentje:

Még egy utolsó...ha tudtok segíteni...

A bölcsiben a júniusi beiratkozásnál nem gond, hogy a nagyi még GYES-en van szept.-ig? Nehogy azt mondják, hogy akkor továbbra is oldjuk meg a nagyival.

2011. máj. 15. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!