Segítete. K "kortalan" neveket gyűjteni?
olyanokat amelyek egy egész életen át viselhetőek
jól állnak gyerekkorban de később is
Kata, Karolina, Kitti, Kinga, Katalin, Karina, Kala, Kamilla, Karmen, Kiara, Kincso, Kira, Klara, Kolett, Krisztina, Kriszta
Keve, Karoly, Kalman, Kristof, Kamill, Kamillo, Krisztian, Koppany, Kilian, Kolos, Kozma, Krisztofer,
Ennyi "K" betus nev jutott eszembe.Majd eldontod Neked tetszik-e valamelyik :)
K betűs nevek kellenek? Akkor én értettem félre?
Szerintem abszolút kortalan például az Anna név. (Attól függetlenül, hogy nekem nem tetszik.)
Aztán: Sarolta, Sára, Borbála, Brigitta, Lilla, Laura, Veronika, Viktória. És még biztosan számtalan ilyen név van, nekem most ezek jutottak eszembe.
Lehet en ertettem rosszul :S akkor bocsi
1. voltam
Mária, Magdolna, Rózsa, Erzsébet, Margit, Ibolya, Éva, Zsuzsanna, Júlia, Dóra, Nóra, Márta, Ildikó, Angéla, Tamara, Ilona, Noémi,
István, László, János, Zoltán, Péter, Pál, Tamás, Tibor, Attila, Szabolcs, Béla, Ferenc, Miklós, Zsolt,
Szerintem felnőtt és baba is simán viselheti:
Eszter, Emma, Júlia, Lilla, Réka, Rita, Péter, Dávid, Dániel, András, Attila, Márton, Kolos.
nem kell K val kezdődnie, az véletlen volt
köszönöm az eddigieket
Gertrúd, Gerda, Nedda
Kornél, Konrád, Zsolt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!