Tegnap összevesztem a férjemmel, azóta nem jött haza. Szerintetek ilyenkor mit csináljak?
Hát ez szép! Tök sajnállak basszus!
Úgy vágnám nyakon a férjedet, hogy a szeme kiugrana!
Több oldalról is meg lehet közelíteni.
Először is nagyon gyerekes viselkedés, ha egy családos ember szó nélkül lelép, annyira megsértődött. Nem tudhatjuk, hogy miket vágtatok egymás fejéhez:(
Másrészt azt írod, hogy azért veszekedtetek, mert nem akartad, hogy a te fiad legyen az utolsó,akiért mennek. Annyira későn lett elhozva?
Bocs, meg kell, hogy védjem a férfiakat... a pasik nagy része nem tud mit kezdeni a gyerekkel, valljuk be.
Legalább itt valljuk be, arc és név nélkül, a neten.
Megszületik, egy pár éve elindult az apás szülés nevű marhaság, amikből azért nem akarnak kimaradni sokszor az apukák, mert úgy érzik, hogy az anyuka igényli és nem akarnak gyengének tűnni. Valójában a legtöbb apukának a háta közepe nem kívánja a szülést, mint élményt. Ezt szerintem az anyukák nagy része tudja is magában, mélyen, csak jólesik szivatni a férjet. Hány és hány esetben kell még külön a pasikkal szórakozni, fölmosni őket, mert rosszabbul vannak, mint az éppen szülő anyuka... tök értetlen. Ráadásul már a tudósok ki is derítették, hogy nem jó a szüléskor a nőnek, mert TUDAT ALATT (figyelem, nem tudatosan) idegesebbek lesznek, mivel érzik a férfiak idegességét, az izzadtságszagukból, az egészet meg tudják bonyolítani, plusz a pasik (szintén TUDAT ALATT) meg komoly eséllyel később a gyerekük anyukájához már kevésbé vonzódnak, valljuk be, nem egy építő látvány anyuka szétszedett állapotban.
Ezeket mind tesztelték, leírták, ezek tények. Nem mindenkire érvényesek, de a többségre mindenképpen.
Aztán a gyerek elkezd nőni, de mivel apuka nem nő, hogy megérezze a sírásból, hogy épp mi a baj, igazából nem tud mit kezdeni a gyerekkel. Egy üvöltő csomag. A legtöbb, amit tehetnek, hogy büszkén mesélik, hogy gyerekük van, hazaadnak pénzt, de a gyerekhez bénák, hiszen pasik. Semmi rendkívüli nincs ebben. Ismerek rengeteg olyan férfit, aki a gyerekével alig találkozott és kommunikált, leginkább csak menekült otthonról, 2-3 éves korig. Utána meg duplán bepótolja a jófej apuka, jó esetben.
A szülés utáni depresszió főleg a férfiakat érinti, mert hiszen a család, a feleség figyelme inkább a gyerekre koncentrálódik.
Végezetül... mi az, hogy UTOLSÓ A BÖLCSIBEN?
Hát és ha utolsó, akkor mi van?
Csomó pasi baráti-haveri köre megy tönkre simán egy házasság miatt, még gyerek se kell hozzá. Nyilván nem éjjel fog eljárni kapcsolatokat ápolni senki. A gyerekkel, amíg az bölcsis, igazából nem tud mit kezdeni egy átlagos pasi. Oké, elhozhatná és akkor jó fej lenne, de nem hozza. Hozza helyette a pénzt. Majd akkor derül ki, hogy milyen jó vagy rossz apuka, amikor a gyerek már beszélni kezd és apuka végre tud vele kezdeni valamit. Addig bénázik, mi mást csinálna szegény...
Az utolsónak:
Sok mindenben igazad van, de a gyerek több, mint egy éve folyamatosan beszél. És szeretik egymást. (már elmúlt 3 éves, szeptemberben oviba megy)
3/4 6-ra értem oda.
Megbeszéltük, hogy ő megy érte, mert én későn végzek, de nem ment. (és nem is szólt)
Az én apám mindig is gyereket akart, és nem csak egy síró csomagok voltunk számára akikkel nem tud mit kezdeni. Ezt üzenem a kettővel felettem szólónak.
Pedig férfi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!