Mit szóltok a "gyerekpórázhoz"?
chatty:
"Nem tudom, miért mondják, hogy visszataszító, meg megalázó meg hasonlók. Ezeket a felnőttek kombinálják bele, egy gyereknek ez nem jelent semmit."
Nem igaz!
NEM IGAZ!
EMLÉKSZEM RÁ! Több, mint 30 éve volt és emlékszem, hogy sírtam, annyira rossz volt!!!!!!!!!!!!!!!! Talán az egyik első gyerekkori emlékem :(
Amikor már nagyobbacska voltam, kérdeztem a szüleimet, miért csináltak velem ilyet és azt mondták, hogy azért, mert veszélyes volt a kirándulás útvonala, meredek sziklás-köves utak, egy hegyen....
De akkor is azt mondtam és most is azt mondom: akkor NE VIGYETEK ODA!
Hát én nem tudom, hogy egy 3 éves gyerek mennyire tudja megalázásként felfogni azt, hogy úgymond vezetve van. El nem tudom képzelni, ne haragudj. Egy cuki hátizsák rajta egy hosszú szíj. És ilyen életre szóló trauma legyen belőle. Hihetetlen számomra.
A múltkor a kisfiam elhagyott , én toltam a babakocsit, hiába kiabáltam , már a babakocsit otthagyva szaladtam utána, de felszaladt az úttestre. Dühömbe lekevertem neki egy nagy pofont, mindenki látta. Nem a fájdalom volt számára rossz, hanem, hogy volt közönség. Ez bizony megalázásaként hatott rá, ja és 4 éves. Tehát már számít is neki. De nem hinném, hogy olyan nagy életreszóló traumát okoztam volna neki, max azóta ha szólok, nem szalad tovább. De őszintén inkább okoznám a traumáját egy ilyen hátizsákkal, mintsem majd egy kocsi okozza ha kiszalad elé. Elég hiper gyerek, ő menni nem tud csak szaladni. Az utcába már az öregasszonyok ajánlották nekem a pórázt, pedig ők azok akik a leghamarabb megszólják az embert. Egyelőre venni nem mertem, épp azért mert a mi kis városunkban ilyet nem láttam, és tudom többségben vannak az ellennesek, mint itt is. És nem is azzal vanm a baj, hogy nem tetszik nekik, hanem azzal, hogy aztán beszédtéma lesz az emberlánya. Mert valamin mindig csámcsogni kell.
87%-os: nyugodtan írd, hogy HAZUDOK, ha úgy érzed, ez a "nem tudom elképzelni" nagyon lájtos így.
Én viszont képpel is tudom illusztrálni, ha nagyon akarod, van róla. Ott sírok rajta és emlékszem is erre.
De biztosan H*LYE vagyok. Ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!