Mit szóltok a "gyerekpórázhoz"?
Kedves "poraz"ellenesek.
(Meg mielott a helyesirok gyongye ram kattanna kozlom hogy nem magyar a billentuzet igy nincs ekezet.)
Na most ez nem PORAZ MERT HAT NEM A NYAKA KORUL VAN!!!!!!!!
4 evesnek felesleges.
De mikor jarni tanul a gyerek,eppen hogy tipeg mennyivel jobb a hammal megtartani mint valami szerencsetlen baleset folyaman olyan erosen huzd meg a kezet hogy abbol baj legyen???
Az en pici lanyom kuszasnal tart de mar van hamunk meghozza Micimackos.(mutass egy kutyat micimacis porazzal)
Nem fog kiszaladni az uttestre nem fog elszaladni es nem egy 5 centi hosszusagu valamit kell elkepzelni,egyaltalan nincs hozzad bilincselve,egyaltalan nem morbid.Ha neked nem tetszik ne vedd meg ne fikazd.Persze neveles kerdese is de konyorgom egy totyogo babanal mit neveljek????Szerinted megerti miert nem szabad szaladni mikor neki tetszik? A masik egy zsufolt aruhazban/utcan igenis praktikus.
Kedves kerdezo.Tudtad hogy ebbol jo nem fog kisulni.Tartsd meg az ilyen sztorit velemenyt ha neked nem tetszett akkor kesz ,ennyi.Az oldal neve 2gyakorikerdesek" nem gyakori eszrevetelek ,sztorik.Nyissatok ilyen esetekben blogot valahol es ott vessezetek ki az ilyet.
(ja kedves lepontozni vagyok HAJRAAAAAAAAAAAAAAAAAA)
Néha baromi jól jönne.
Nagyon szépen fogja a kezem, vagy a babakocsit. De pl tegnap is, az úttest közepén "elhagytam". Toltam a kicsit kocsiban, a nagy meg úgy gondolta kavicsozik, egy lépés. Most ha egy rohanó autós nem figyel, nem várja meg, míg átszöszölünk, csak kilő, ahogy elhaladok előtte?????
A frász levert...
Veszett már el a kicsi a Brendonban. És fizettem, ő meg hátra ment játszani a kompokhoz. Amíg beütöttem a pint, ő lelépett. Húsvét előtt volt, kint nyuszik és tömeg. Most merre fussak? Kimenjek az üzletből, és ott keressem, azt a csemetét aki Babának hívja magát, és nem hajlandó a nevére hallgatni? Hirtelen azt sem tudtam mit tegyek, most ha csak egy kicsit lett volna hozzám kötve, nem lett volna az ijedtség.
Mindig elfelejtek venni, ezért nincs.:)
Sziasztok Anyukák!Szoktatok tv-t nézni?Hallottátok,hogy egy 4 éves kisfiút elütött az autó Debrecenben?Namost képzeljét el,hogy jól ismerem a családot.A kissrác egy kicsit hiperaktív.Nagypapája fogta a kezét,és a kisfiú kirántotta a nagypapa kezéből a kezét és kirohant az útra.Át akart szaladni,mert a másik oldalon van a házuk.És kész is lett a baj:(((Azóta is altatják:((((Nem lehet felkelteni,mert azonnal rohama lesz,már megpróbálták:((((
Szóval vannak esetek,hogy kell "póráz".
Szerintem praktikus dolog,sőt a leírt történetek alapján gyakran életmentő is lehet.
Bár kissé elcsodálkoztam,hogy mennyien ellene vannak,furcsának találják.Persze,mindenki másképp látja.
Lehetséges,hogy néhány év múlva megszokottá válik,mint egy biztonsági gyermekülés,vagy a kenguru.
Nekunk is van es hasznaljuk is. Megmondom oszinten, hogy egyaltalan nem erdekel, hogy ki mit gondol, vagy kinek tetszik, kinek nem, mert az en gyermekeimrol van szo, nekem kell vigyaznom rajuk mikozben setalunk, bevasarolunk, dolgokat intezunk, nekem kell ot hazavinnem utana epsegben es az en szivem szakadna darabokra, ha barmi baleset tortenne, nem aze, aki beszol a poraz miatt.
Mi egy ideig kulfoldon eltunk, ott sokan hasznaltak, jo dolog.
Most mar Magyarorszagon elunk es itt is hasznaljuk.
Ket gyermekem van, a kisebbik 15 honapos, ot meg babakocsiban szoktam tolni, a nagyobbik ket es fel eves lesz lassan, o mar setal mellettunk. Nagyon forgalmas reszen lakunk, legalabb 8 buszmegallo van a kozvetlen kozelunkben, a jardak menten vegig. Mivel buszozunk, igy az en fiam imadjan, minden seta alkalmaval buszozni akar es el is akar szaladni fele, fel akar szallni, vagy legalabbis odaugrani.
Ne haragudjatok, de en nem akarom egyenesben kiprobalni, hogy utol erem-e az uttest elott mire lefekezem a kisebbik gyerek alatt a babakocsit (akit egyebkent ott kellene hagynom egyedul kocsiban, ha a nagyobbik utan futnek), vagy sem. Ha nem erem utol, akkor tragedia van.
Folyamatosan fognom kell a kezet, ket es fel evesen meg nagyon szeleburdi, viszont gyors, mint a villam. Nem tud mellettem setalni hosszabb ideig elfutas nelkul, sem motorozni. Ugyhogy marad a kezszorongatas es fel kezzel babakocsi tolas, de telen peldaul a kesztyu miatt nem jo egy oran at fogni a kezet, mert siman kihuzza belole, nalam marad a kesztyu, ilyenkor meg azert nem, mert osszeizzad a kezunk es ugy is siman kicsuszik.
Szoval bocsi, de nalunk marad a poraz, amig nem lesz nagyobb.
Én egészen pici voltam, még 3 éves se, amikor egy kiránduláson rámraktak egy ilyet.
A mai napig emlékszem rá, hihetetlenül megalázó, idegesítő volt!
Ha van mondjuk 5 érdemes, említhető gyerekkori traumám, akkor ez az volt!!!!
Pedig csak egyszer volt rajtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!