Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig mostad külön a gyerkőcö...

Meddig mostad külön a gyerkőcöd ruháit a tiétektől?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 14:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

soha nem mostam külön egyik babámnak sem .

nem használon extraerős öblítőt se vegyszereket, sőt kifejezetten csípem az ecetet a motyógépbe. még a vízkövet is oldja :)

9 és 4 éves kisfiúk anyuja 19+4 hetes.

2011. máj. 12. 16:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Kb másfél éves korig!
2011. máj. 12. 17:57
 13/16 anonim ***** válasza:
23 hónapos a kisfiam,de még külön mosom.A nagylányomnak azt hiszem kb.4-5 éves koráig mostam külön.Ki hogyan szereti,szerintem megszokás kérdése :)
2011. máj. 12. 20:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

1.babánál több mint egy évig, de neki más mosóport használtam, nagyon érzékeny volt a bőre.

Most a 2. babáét már első napoktól együtt mosom a mienkkel. Persze nem a homokos-saras-játszóteres farmerommal mosom a kis bodykat, de úgy nagyjából együtt, pl a pólóimmal, trikóimmal, apa felsőivel simán együtt mosom a pici cuccait.

2011. máj. 12. 21:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. máj. 13. 05:51
 16/16 anonim ***** válasza:

én addig mostam külön (nem tudom hány hós koráig, de fél évnél hmarabbig), míg egy nap elkoszolt vagy 10 cuccot (fürdőlepedő, ágynemű, ruhapelus is ide számít) és eddig szinte minden cucca fehér is volt, szóval adta magát, hogy 2 naponta babaruhamosás, fehérítős mosópor, no öblítő, 60 fokos progi :)

de beletettem pl fehér törölközőt, vagy én hálóingemet, szopis melltartómat hozzá. Apa melós pólóját természetesen nem, de ezeket normális ember amúgy is külön mossa pl az alsóneműktől nem? :)

2011. máj. 13. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!