Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok még egy babát?

Vállalnátok még egy babát?

Figyelt kérdés
Első házasságomból van egy 18 éves,és két 15 éves gyerekem.A mostani házasságomból egy 11hónapos,a férjemnek ő az első gyereke.A férjem szeretne kis tesót.Én 37éves vagyok ő 38.Ti bevállalnátok még egy gyereket?
2011. máj. 11. 14:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nagy gyerekek is akarják, tudom, ők gyerekek, de mégis illik velük beszélni, mert ők aztán pokollá tudják tenni az életeteket, ha úgy érzik pl. hogy ingyen pesztrának használják őket... Szóval akkor igen, és persze, ha megvan az anyagi biztonság. Így legalább a kicsinek is lesz játszótársa. ÉS nem vagy öreg!!!!!!!!!!!!!!!
2011. máj. 11. 15:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a lenyeg, hogy te es a ferjed mit szeretnetek. Ha vagytok ra, persze, hogy vallaljatok es biztos, hogy jo egeszsegi allapotban vagy, hisz nemreg szultel. Ha jol ertem, anyagi akadalya sem lenne. Egyaltalan nem vagytok idosek ehhez meg. Mondjuk en el nem tudnam kepzelni, hogy ennyi gyereket szuljek, mar eggyel is nehez volt (nekem nagyon komplikalt volt a terhessegem), most azon vagyunk, hogy legyen 1 masodik, de tobbet nem mernenk bevallalni.
2011. máj. 11. 16:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, es bocs, nem negativkent mondtam az utolso par mondatot. Nem arrol van szo, hogy furcsan nezek arra, akinek sok gyereke van. Jo sok ero, energia, jo kondi kellhet mindehhez. Egyebkent ez is csak Europaban furcsa, ahol en elek ott az ilyen nagy csaladokbol rengeteg van.
2011. máj. 11. 16:55
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:-)
2011. máj. 11. 18:57
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy néha nem kapsz agybajt. Csak arra gondolok, hogy egy laza sulis nap után gyerekenként esetleg plusz egy fő, az anyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa, és a csóókolomoktól?:)

Én fix, h sárgalapos lennék:P

A másik, h hogyan viselted a korbeni "szakadékot"?

Most ha fizetnének se vállalnék, de ki tudja 15év múlva nem akarok-e.

2011. máj. 11. 20:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtehetném szülnék:)

Ne érdekeljenek mások, csk irigyek, és szerintem csak arra néznek furán akinek van sok gyerek, pénze meg semmi

2011. máj. 11. 20:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyunk, de sajnos nem olyanok az anyagi- és lakáskörülményeink... Ezért nem lesz kistesó :( SAJNOS!!!

Ha teheted, vállad :)

2011. máj. 11. 22:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Siman. Ertheto a ferjed kerese is, szerintem ez normalis, hogy meg egy sajat utodot szeretne. (Nem azert, mert a tieidet nem szereti, hanem megis mas sajat magat latni egy gyermekben.)

Es ugy veszem eszre, hogy neked is tetszik az otlet.

A korod nem lehet akadaly.

Az meg foleg ne legyen, hogy furcsan neznek. Ha egy gyermeked lenne, akkor is lenne valami, amiert tizbol 4-en furcsan neznek.

Nekem ketto van kis korkulonbseggel es viszonylag fiatal vagyok (nem tizenevesen szultem, csak nem vartam meg a 30 evet, ahogy mostanaban elterjedt, hanem 26 eves koromra mar volt ket gyermekem), fiatalos is maradtam. Nah, ram ezert neznek furcsan. Amikor azt mondom, hogy kb 10 ev mulva szeretnek meg egy gyermeket (akkor leszek en 38, pont mint te most), akkor is van, aki furcsan nez.

Hat ennyit errol.

2011. máj. 11. 22:29
 19/19 A kérdező kommentje:
De igen néha én is agybajt kapok!:-) De szerencsére ritkán csókolomoznak le.Igazából csak annyi a kifogásom,hogy a 20-as éveimbe sokkal fittebb voltam azt azért érzem....Hiszen akkor ott volt a 3éves lányom,és az ikrekkel is elboldogultam,úgy hogy nem volt segítségem.Most meg néha már ettől az egytől is lóg a nyelvem.:-))
2011. máj. 12. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!