Vállalnátok még egy babát?
Amúgy néha nem kapsz agybajt. Csak arra gondolok, hogy egy laza sulis nap után gyerekenként esetleg plusz egy fő, az anyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaa, és a csóókolomoktól?:)
Én fix, h sárgalapos lennék:P
A másik, h hogyan viselted a korbeni "szakadékot"?
Most ha fizetnének se vállalnék, de ki tudja 15év múlva nem akarok-e.
Ha megtehetném szülnék:)
Ne érdekeljenek mások, csk irigyek, és szerintem csak arra néznek furán akinek van sok gyerek, pénze meg semmi
Hasonló helyzetben vagyunk, de sajnos nem olyanok az anyagi- és lakáskörülményeink... Ezért nem lesz kistesó :( SAJNOS!!!
Ha teheted, vállad :)
Siman. Ertheto a ferjed kerese is, szerintem ez normalis, hogy meg egy sajat utodot szeretne. (Nem azert, mert a tieidet nem szereti, hanem megis mas sajat magat latni egy gyermekben.)
Es ugy veszem eszre, hogy neked is tetszik az otlet.
A korod nem lehet akadaly.
Az meg foleg ne legyen, hogy furcsan neznek. Ha egy gyermeked lenne, akkor is lenne valami, amiert tizbol 4-en furcsan neznek.
Nekem ketto van kis korkulonbseggel es viszonylag fiatal vagyok (nem tizenevesen szultem, csak nem vartam meg a 30 evet, ahogy mostanaban elterjedt, hanem 26 eves koromra mar volt ket gyermekem), fiatalos is maradtam. Nah, ram ezert neznek furcsan. Amikor azt mondom, hogy kb 10 ev mulva szeretnek meg egy gyermeket (akkor leszek en 38, pont mint te most), akkor is van, aki furcsan nez.
Hat ennyit errol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!