A spirál (nem Mirena, normál spirál) feltétele után meddig és milyen mennyiségben véreztetek? Illetve mikortól éltetek házaséletet?
Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 16:28
1/2 anonim válasza:
Nekem a mesi utolsó napjaiban rakta fel a doki utána pár nap múlva elmúlt.Amikor elmúlt utána voltunk is együtt.
2/2 anonim válasza:
4 hete rakták fel, 3 nappal tovább tartott a mensim, de nem véreztem nagyon, hanem inkább barnáztam.
Aznap, amikor feltették, délután eléggé görcsölt a hasam 1-2 órát, még le is kellett feküdnöm, de aztán hírtelen elmúlt, azóta semmi gondom vele.
Felhelyezés után rögtön véd. Mi is ahogy elmúlt a barnázás, akkor voltunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!