Spirál mellett eshetek teherbe? A többi lent.
A spiral sem ved 100%-osan, semmi sem ved teljes biztonsaggal.
Milyen spiralt rakattal?
Hormonalisat, Mirenat?
Mert amellett elmaradhat a verzes is, vagy a hormon bezavarhat kicsit a rendbe.
Ellenorzesen voltal?
Ra par hettel menni kell, akkor nezi meg a doki, hogy bekerult-e a spiral a vegleges helyere, nem-e mozdult el. Ha nem mozdult el nalad, akkor nem valoszinu, hogy terhes vagy.
De marcius 7 mar nem most volt, normal hosszusagu ciklusnal mar a teszt is pozitiv lenne, ha babas lennel.
Csinalj tesztet, ha negativ es tovabbra sem jon meg, akkor varj egy hetet es menj el dokihoz kerdezoskodni.En igy tennek.
IGEN :)
Nekem is hol volt, hol nem menstruációm, de én még szoptattam. Így én nem is tudtam, hogy kicselezte a spirálomat Ketteske. Az ellenőrzés aktuális lenne nálad, nekem 4-6 hetet mondott a doki, hogy akkor akar látni a spirál felhelyezése után. Egyébként nekem jó helyen volt, nem mozdult el, mégis bekaptam a legyet :)
én a mirenámmal voltam ma fél éves kontrollon.mert nekem is március 7én volt meg utoljára,és 21én hagytuk el a szopit.
nekem azt mondta hogy ez már teljesen normális.meg hogy a jelzőszálak abszolút nem tapinthatóak,és hogy én megnyugodjak egy hét múlva csinál egy uhot.
igen,menned kellett volna kontrollra 4-6héten belül.és nem mellesleg,én anno 30évvel ezelőtt spirál mellett fogantam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!