Gold Lily spirál? Kinek van, és milyen tapasztalatai vannak!
Április óta van spirálom /goldlilly normál/, eddig minden oké vele, beállt a ciklusom 30 naposra az 50-ről, nem tudom hogyan, pedig nem hormontartalmú...
A vérzésem kicsit elhúzódott 5 naposról 7napos lett, görcsölni nem görcsölök tőle. Szóval én meg vagyok vele elégedve. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
10600 Ft volt áprilisban. Nem vényköteles, de rendelik, ezért időben kell a gyógyszertárban leadni a rendelést.
Kicsit bővebb az első két nap, viszont a végén olyan csipp-csöppös, emiatt elhúzódó.
A fórumokkal az a baj, hogy ott csak a rossz dolgokat írják meg. De azt senki nem említi, hogy több százezer nő védekezik ilyen módon komplikációk nélkül.
Aki meg terhességgel riogat, ha elolvasod mindig az ismerős ismerőséről szól, sosem magáról a fórumozóról. Na meg a leírt terhességek ideje sem mai, hanem 15-20 évvel ezelőttiekről írnak. Azóta pedig sokat változott az orvostudomány, ezen belül a spirálok felépítése is.
Fontos a rendszeres ellenőrzés, az első fél évben többször is, mert ennyi idő kell, hogy elfoglalja a helyét a méhben.
Nem vagy fémérzékeny, ugye? Mert rezet is tartalmaz, ami viszont allergiát okozhat.
Nem, normál esetben nem érezheti. Nálunk nincs ilyen.
A doki fel is hívta a figyelmemet, ha a férjem panaszkodik, hogy szúró érzése van, akkor amint tudok menjek, nézessem meg, mert ez az elmozdulás jele. Elmozdulás csak nagyon erős menzis görcsnél fordulhat elő, de állítólag nagyon ritka dolog ez.
Én is ismerek egy nőt, már a harmadik spirálja van, szóval már 10 éve így védekezik, soha semmi gondja nem volt vele.
Betiltották??? Megszűnt?
Ez valami tévedés lehet. Én tegnap rakattam fel. :-)
Érdeklődni szeretnék a fórum indítótól, hogy végül felrakattad a gold lilyt? És mivel már évek teltek el, milyen tapasztalataid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!