Spirál levétele után tényleg kikaparnak?
Figyelt kérdés
anyukámmal beszélgettem ma mert levették a spirálom és már 1 hete vérzek azóta.neki 3x volt és amikor levették neki mindig kikaparták utána!nekem nem csináltak semmit!most akkor kell vagy nem?2011. ápr. 17. 20:31
1/6 anonim válasza:
anyunak is most vették le és nem kaparták bár ő nem vérzett abszolut...
3/6 A kérdező kommentje:
HÚÚ köszi!nekem se azért vették le,hanem mert szeretnénk tesót!csak anyám mondta hogy őt 3x kaparták.igaz 15 éve volt az utolsó amikor levették neki.lehet hogy azóta rájöttek hogy nem kell.azért még várom a többi választ is!
2011. ápr. 17. 21:20
5/6 anonim válasza:
Nem kotelezo, de elofordulhat, hogy kell.
Ugy tudom, hogy akkor csinalnak ilyet, ha tobb, mint 5 evnel tovabb volt fent, vagy azert kell levenni, mert verzeszavart okozott.
Lehet, hogy igy sem minden esetben, de ilyenrol en mar hallottam.
6/6 Adrika válasza:
Nekem is tegnap vették le,nem kapartak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!