Adtatok már gyermeketeknek citromfű teát? Bevált a nyugtalanságra?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősőmtől kaptam kölcsön 1 csomaggal,azt mondja ő rendszeresen ad a fiának citromfű teát-4 éves a gyerkőc.Én még nem mertem kipróbálni a gyerekeimnek,pedig jó lenne valami különösen a lányomnak,mert ezek a frontok nagyon megzavarják+fogzik is és rettentő hisztis.2011. máj. 4. 21:10
1/5 anonim válasza:
Az instant alma-citromfű változatot próbáltam és semmi változást nem tapasztalta.
2/5 anonim válasza:
Jó a citromfű tea,a teagranulátumok alapja is citromfű vagy hibiszkusz.Mi is adtuk a gyerekeknek,de egy ideje áttértünk a roobush vagy vörös tea teljes nevén vörös fokföldirekettye teára.Ez is nyugtató,csonterősítő,stb,de ez még finom is,magában is nagyon szeretik(én is iszom).Csak ezt nem lehet forrázni,max75fokos vízzel lehet leönteni.Olvass utána,mit veszíthetsz.
3/5 anonim válasza:
En akkor adtam nekik mielott utaztunk. Peldaul hajnalban repultunk es elotte valo delutan/este ezt ittak viz helyett. Nem granulatumosat, hanem filtereset. Nem voltak nyomottabbak, nem ajultak be este, nem volt semmi bajuk, de az utazast vegigaludtak. Igy inkabb nem kiserletezek, adok minden hosszabb ut elott.
4/5 anonim válasza:
Szerintem jó, de ne cukorral adjátok, hanem mézzel ha lehet. Az instant tea meg teljesen értelmetlen, a cukor is élénkít. Mi este már nem adunk kakaót se, csak tejet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor majd kipróbálom.
2011. máj. 7. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!