Voltatok a Ceglédi Gyógy és Strandfürdőben? Milyen volt? Milyenek a gyermekmedencék?
Szia
Pont most húsvét előtt voltunk ott egy baráti párral, igaz, egyenlőre gyerekek nélkül. De elhatároztuk, hogy ide velük is visszajövünk valamikor pár hónap múlva (most 2.5 és 1 évesek a gyerekeink)
Összehasonlítási alapom nincs, mert sok ée nem voltunk semmilyen gyógyfürdőben, de ez most nagyon nagyon tetszett. elég sok kisgyerekes családor láttunk egyébként, pedig ne mis volt tumultus, mi nagyobb tömegre számítottunk. És a benti részen a melegvizes medencékbe is bevitték a kicsiket, meg az eggyel hűvösebbe is, nem csak a gyerekmedencébe. A benti gyerekmedence alján egyébként naqyon szép képek vannak kirakva apró csempékből: két teknős meg asszem tengeri csillagok ha jól rémlik.
A kinti részen egyenlőre csak egyetlen gyógymedence üzemelt, ami kisasztalos-leülős kialakítású, ott is voltak gyerekek, bár inkább iskolásformák.
A többi kinti medencéből nem sokat láttam, mert hideg volt és csak átrohantunk a placcon :-) De a neten lévő képek meg amit a csúszdából láttam, jó mókával kecsegteti a nyaralókat, az tuti!
Az öltözőben viszont csak egyszem pelenkázólap van, de sokan egy félreeső nyugágyon is el tudták intézni diszkréten a pelusozást (legalábbis én nem tapasztaltam semmi zavarót belőle). Szoptatós helyiség sincs külön amúgy (nemtom ez szempont-e nálad).
Amúgy mi nem szállodában voltunk, hanem az apartmanparkban, és jelentem, bőven várakozáson felüli. Már alig várom, hogy a kicsikkel visszamenjünk pár napra.
És az odavezető úton van egy pizzéria, ahol 900-1200 ft-os árakon nagggyon jó pizzákat lehet kapni. (A városban van tesco meg lidl meg mindenféle boltok, de az apartmanokban meg konyha, úgyhogy mi nem igazán költöttünk éttermezésre stb, vittünk sokmindent, de majd kisgyereknek könnyen és gyorsan lehet az apartmanban is főzni, mert van minimálisan felszerelt konyha minden házban. És állítólag lehet kérni etetőszéket is.
Jó szórakozást! :-)
A kempingbe mentek végül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!