Milyen a jó anya? Kinek van joga szülni?
Azert mert van egy csomo gyerek allami gondozasban, meg azert mert van egy masik csomo olyan sok gyerekes csalad ahol csak azert szulnek gyereket (inkabb ellenek, mint a kutyak), hogy legyen mire fizessen az allam segelyt es legyen cigire meg jatekautomatara.
Na, nekik semmi joguk gyereket szulni! Annak van aki fel is tudja nevelni, legalabb a minimalis szuksegleteire elo tudja teremteni az anyagi, targyi es szemelyi feleteleket.
Igy is van 1000 es egy lehetoseg, hogy valami rossz menet kozben tortenik es ezek a feltelek megszunnek, de akinek mar az elejen sincs, az mire fel akarjon gyereket szulni a semmibe, nyomorba?
Annak is joga van szülni, aki szülés után a kukába dobja a gyerekét! Most őszintén, ettől az embertől nem vennéd el a szülési jogot?
Ha a babának megvan mindene (nem extra dolgokra gondolok, csak az alap dolgokra), megvan a szeretet a családban, akkor jó. De nyomorba szülni, szaporodni agyba-főbe, úgy hogy a gyerekek állami támogatással is alig tudnak élelemhez jutni, minek?
Előítéletek pedig vannak. Mindenkiben.
S mondhatom azt, hogy én nem vagyok előítéletes (mert tényleg megpróbálok nem annak lenni), azért az extrém helyzeteket (főleg ahol a gyereknek úgy látom rossz sorsa van), nem tudom nem megkérdőjelezni!
S vonatkoztass el ettől az oldaltól! Mert itt néha gondolkozás nélkül is leírnak olyat, amit a való életben, biztos, hogy nem mondanának! S egy 16 éves gondoskodó anyát nem ítélnének el, ha látnák, hogy valóban szereti a babáját, és megtesz érte mindent.
De ez egy névtelen oldal, ahol tulajdonképpen mindenki sz@r anya valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!