Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortol tiltjak be veglegesen...

Mikortol tiltjak be veglegesen az abortuszt?

Figyelt kérdés
Szemely szerint en orunek neki.Ti hogy vagytok ezzel?
2011. ápr. 19. 08:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok abortusz párti, de remélem soha nem fogják betiltani. Mindenkinek a saját joga, hogy eldöntse, mit akar. És bár én soha nem lennék képes egy abortuszra, meg tudom érteni azokat, akik nem látnak más megoldást.

A másik meg az, amit a többiek is írtak. Ha valaki abortuszt akar, azt nem fogja visszatartani egy törvény...

2011. ápr. 19. 08:34
 12/27 anonim ***** válasza:
29%

Nem értem azokat akik ezt írják:"abortusz ellenes vagyok,de vannak helyzetek, amikor indokolt"

Ez hülyeség!!Hiszen egy gyereket senki nem vetet el "csak úgy" valamilyen komoly indok mindig van rá!

Szerintem ha valaki abortusz ellenes, akkor úgy gondolkozik, hogy ha már megfogant a pici, akkor él, és joga van az élethez, nekem nincs jogom azt elvenni, mert az gyilkosság!!

Amúgy nem tudom mikor tiltják be, de szerintem röhej, hogy eddig államilag támogatott beavatkozás volt, szóval az állam éves szinten súlyos milliárdokat költött arra,hogy irtsa a saját népét!

2011. ápr. 19. 09:30
 13/27 anonim ***** válasza:
Utolsó! Csak akkor nem kell érte fizetni, ha nemi erőszak áldozata az anya vagy pedig ha orvosilag indokolt a beavatkozás!
2011. ápr. 19. 09:43
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

"Hiszen egy gyereket senki nem vetet el "csak úgy" valamilyen komoly indok mindig van rá! "

Ha tudnád, hány olyan nő van, aki mindig talál rá "komoly" indokot :)

Valaki sportot űz belőle, van aki meg lesz@rja és védekezés helyett használja. Ismertem olyan huszonévest akinek már 5! abortusza volt. Simán vállat von, hogy még nem akar és itt jött a húúú de komoly indok :)

Holott mindene! megvolt amire mondani szokták. Ház, férj, biztos anyagi háttér. De ő élni akart!

Nos ezért tenném én baromi szigorú korlátok közé az abortuszt!!! NEM JÁTÉK egy gyerek élete

Ha szegények de besikerült még mindig ott van az örökbeadás. Meg sem kell néznie és úgy kicsit könnyebb az elválás. AZ felelősségteljes gondolkodásra vall, inkább mint megölni a gyereket!

2011. ápr. 19. 09:49
 15/27 anonim ***** válasza:
Aki fizet érte az sem a teljes összeget fizeti!!!!ugyan úgy mint az államilag támogatott gyógyszerek!Fizetni kell értük,de van rajta támogatás
2011. ápr. 19. 09:50
 16/27 anonim ***** válasza:
57%

Semmikortól nem fogják betiltani, és nem is kell, abortusz mindig is volt, csak esetleg nem kórházban végezték, hanem otthon mindenmféle sarlatánok...

Ha Te abortusz-ellenes vagy, akkor ne menj abortuszra, de más életébe ne szólj bele!

2011. ápr. 19. 10:17
 17/27 anonim ***** válasza:
64%

Középsuliba jártam amikor egy csaj az osztály szeme láttára rúgatta magát hasba. A srác nem akarta megtenni, megzsarolta valamivel.

Aki már az ötödiken van túl, az akkor is meg fogja oldani, ha tilos lesz. Mint azt valaki írta, nem tiltani kellene, hanem megelőzni.

És igenis senkinek nem kívánom, hogy olyan helyzetbe kerüljön az életbe, hogy e mellett kelljen dönteni. Sokan vannak, akik azt mondják, hogy ők aztán soha nem tennék meg, de igenis kerülhet valaki olyan élethelyzetbe, amikor bár a szíve szakad meg, de meg kell tennie. Hányan vannak akik 1 gyereknek se tudnak mit adni enni fedél is ideig óráig van csak a fejük felett. Ilyen családba is becsúszhat egy második baba. Igen van egy olyan verzió is, hogy megszülöm és örökbe adom, de könyörgöm a méhen belüli élete milyen lehet egy ilyen babának? Nem akarok érzelgősködni és mindenféle egészséggel kapcsolatos dolgokkal dobálózni, csak felháborít, hogy amikor egyes emberek milyen szinten ítélik el az abortusz mellett döntőket.

Nézzetek szét a nagy világban! Hány gyereknek lett volna sokkal jobb ha anno a szülei az abortusz mellett döntenek?

2011. ápr. 19. 10:34
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia! az abortusz tipikusan a szükséges rossz... De az ember nem tudja h mikor van az h ezt a gyereket nem tudom megtartani.. pl nálunk én is párom is iskolába jártunk,nem is laktunk együtt,3hónapja ha együtt voltunk,19-20évesek voltunk,nem voltam benne biztos hogy ő az igazi akitől gyereket szeretnék...

Apukám a Ratkó korszakban fogant,idős(90körül lenne az anyukája)anyuka,nem ismertem a nagymamám hisz apum 10éves korában meghalt.Aput azért tartotta meg a nagymama hogy hátha meg tudja tartani a férjét,akinek már mellette szeretője volt állitólag..meg hátha lány lesz a 2fiu után. S ugy néz(ett ki a 3fiu) gyerekkorában mint egy lány,csat a hajban,szoknya stb...

Nem lett az. a nagymama meghalt,a nagypapa meg most a szeretőjével él azóta is...

Én 25,apum 52-53..nagypapa meg 80.. Amikor megtudta hogy dédnagypapa lesz rögtön:vetessem el,ő nem akar dédpapa lenni..

Nem is lett,már 1 éves a lányom s nem is kiváncsi rá. Megtartottam a gyerekemet és nem is bántam meg. Szóval... s még van az a helyzet,mi van ha beteg a baba és a fiatal anyuka ezérrt nem tud elmennni dolgozni mert az egész életét a gyerekre szentelheti. Jó igy is tudom,de azért más ha az ember mellette tud dolgozni. Nem egy riport volt a Fókuszban h pl mozgássérült gyerek..

2011. ápr. 19. 12:20
 19/27 anonim ***** válasza:

A betiltással semmi sem oldódik meg.

Azon kellene elgondolkodni, hogy most többe kerül a rendszeres fogamzásgátlás, mint az alkalmankénti abortusz. Szerintem ez a durva!

Az orvosilag indokolt esetekben meg gondolom soha nem is lehet tilalmat alkalmazni. Remélem.

2011. ápr. 19. 13:00
 20/27 anonim ***** válasza:
S lehet hogy a rendszeres fogamzásgátlás jobban kijön árban mint az ab,de én bogyó mellett lettem terhes..utsó elötti
2011. ápr. 19. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!