Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ebben a válaszban ugyan mi 0...

Ebben a válaszban ugyan mi 0 %-os? Bővebben lent:

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

"Szia

Nálunk még 12-14 évesek is vannak a játszón. Mindenkivel normálisan szoktunk beszélni. Meg lehet velük is beszélni, hogy menjenek arrébb, vagy játszanak óvatosabban a kicsik körül.

Nekem eszembe nem jutna elzavarni valakit a játszóról, hiszen az nem a miénk, hanem mindenkié. Inkább a viselkedését kellett volna kommentálnod, esetleg elkérni az szülők nevét. Olyan nincs, hogy senki nem ismeri őket, hiszen egy helyen laktok.

Az meg, hogy mekkora gyereknek kell szülői felügyelet majd te is eldöntöd, ha 10 éves lesz a gyermeked.

Összegezve:

szerintem inkább a játszón legyenek, mint egy számítógépes játék előtt otthon a 4 fal között. Azzal meg nem fog normális viselkedést tanulni, hogy kizavarjátok őket a játszóról.

Ezt a választ te írtad.

Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:53"

2011. ápr. 19. 07:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Nyugi kedves kérdező! Mint már írtam ezek a gyerekek is meg fognak nőni valamikor. A most agyon tutujgatott 1-2 évesekből hipp-hopp 10-12 évesek lesznek. A legjobb nevelés ellenére is fognak olyat tenni ami nem tetszik a környezetüknek. A kedves anyuka meg megérzi, amikor majd az akkori 1-2 évesek szülei zavargásszák az ő tizenéves gyerekét a közterületről.
2011. ápr. 19. 10:20
 12/18 anonim ***** válasza:

A 0% azt jelenti, hogy mindenki, aki pontozott, lepontozott.

A kérdezőnek sem kötelező pontoznia, teháőt nem biztos hogy nyomott rád bármilyen kezecskét.

2011. ápr. 19. 10:21
 13/18 A kérdező kommentje:

Reménykedem, hogy mikor az én gyermekeim lesznek "tizenéves suhancok", akkor az akkori kisgyermekes anyukák is megértők lesznek az én csemetéimmel és nem mindenáron megfegyelmezni, hanem elsősorban nevelni szeretnének.

Nálunk is vannak problémás gyermekek a játszón, de hát azért vannak ott az érett felnőttek, hogy kezeljék a helyzetet, nem azért, hogy elzavarják őket.

2011. ápr. 19. 10:28
 14/18 anonim ***** válasza:

Mindenki, aki megnyomott valami gombot lepontozott. Szerintem a kérdező nem nyomot meg semmilyet. De legyen ahogy gondolod...

Szerintem ezen nincs miért idegesítsd magad. Valóban úgy van, ahogy itt is írták: ez inkább tetszett/nem tetszett szavazat minthogy hasznos/nem hasznos.

Szerintem sem írtál semmilyen sértő dolgot, szóval aki lepontozott, nem tudom hol él vagy hol akar élni...

Az én nagy fiam is 5 éves és én is inkább kirakom a szűrét minthogy tévézzen vagy számítógépezzen. De az is biztos, hogy ha egyszer meghallom, hogy így beszél egy anyukával vagy nem hagyja a kicsiket játszani biztonságosan, akkor számolni fogok vele otthon.

2011. ápr. 19. 12:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Nyugi, már 45 %:)
2011. ápr. 19. 12:44
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

Akkor a 21hónaposomat is ki kéne zavarni a játszótérről, mert ő a bogyókat dobálja, és azzal is ki tudja dobni a társa szemét, vagy amaz véletlen így megeheti a hashajtó/hánytató termést...

Plusz menetiránynak ellentétesen menne a csúszdán... És őt csak a betonbilincs tartaná vissza ezektől.

Pár év, a mijeink is ilyenek lesznek, ha nem ilyenebbek, akkor kíváncsi leszek, egyes jelenleg sipákoló anyuka reakciójára, amikor a kicsi szemefénye újságolja, kidobták, egy KÖZTERÜLETRŐL! De nem kell a 4fal, ha nincs a játszó, akkor ott a park, ott több rossz hatást láthat, aztán nem csak gumilövedék lesz, hanem cigi-sör-pálinka...

Szép kilátások, és nem a gyerekek kezdik, hanem mi nagy szép és okos felnőttek.

Egy mert megvesszük az erőszakos játékot(legyen az cdrom, vagy bármi) nem kontrolláljuk hogy mit nézhet a gyerek és mikor. Kettő, mert amikor segíteni kéne a gyerek normáit kialakítani a: "nemérünk" rá, b: szemét dögök vagyunk, és túl szigorúak, a gyerek meg az engedékenyebb felé húz. Utólag meg könnyű a gyereket szapulni, meg megkergetni, tényleg bölcs dolog, most tény nem a játszón, de majd a parkban lövi ki valakinek a szemét, Dacból.

2011. ápr. 19. 15:49
 17/18 anonim ***** válasza:

"Reménykedem, hogy mikor az én gyermekeim lesznek "tizenéves suhancok", akkor az akkori kisgyermekes anyukák is megértők lesznek az én csemetéimmel és nem mindenáron megfegyelmezni, hanem elsősorban nevelni szeretnének."

Én is elolvastam ez egészet. A kérdezőt konkrétan lekurv*zta az a gyerek. Te megértő lettél volna? Nem azért zavarta el, mert ott voltak, hanem azért mert

1. veszélyeztették a kisgyerekeket

2. lekurv*zták más szülők és a saját gyermeke előtt.

Szerinted ezt meg kellett volna értenie? Igazából írni könnyű hogy legyünk megértőek és szeressük a gyermekeket bármit is tesznek, de ha egy gyerek miután a kisfiam feje fölött lövöldöz aztán lekurv*z, talán még ordítok is vele egy sort magam is és azt hiszem aki azt mondja ő ugyan nem tenne ilyet, az szimplán hazudik.

2011. ápr. 22. 10:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Még annyit hogy a kérdező nem elkergette (mint amit itt egyesek már Andersent megríkató módon továbbköltöttek - sőt lassan ebben a topikban már úgy fog továbbélni a dolog hogy a másik kérdező férje légpuskával lőtte szegény szerencsétlen árva kamaszkákat ki a közterületről, miután a sok szemét kis 2 éves bogyókkal dobálta szerencsétlen tininövendékeket) hanem megkérte őket hogy játszanak odébb.

Ennyi. Nem kell költeni, drámát írni, és a hülye pontozásdokon fennakadni. Én nem pontoztalak le, mert hülyeségnek tartom a pontozást, de ami lett belőle ez már komédia...

2011. ápr. 22. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!