Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ebben a válaszban ugyan mi 0...

Ebben a válaszban ugyan mi 0 %-os? Bővebben lent:

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

"Szia

Nálunk még 12-14 évesek is vannak a játszón. Mindenkivel normálisan szoktunk beszélni. Meg lehet velük is beszélni, hogy menjenek arrébb, vagy játszanak óvatosabban a kicsik körül.

Nekem eszembe nem jutna elzavarni valakit a játszóról, hiszen az nem a miénk, hanem mindenkié. Inkább a viselkedését kellett volna kommentálnod, esetleg elkérni az szülők nevét. Olyan nincs, hogy senki nem ismeri őket, hiszen egy helyen laktok.

Az meg, hogy mekkora gyereknek kell szülői felügyelet majd te is eldöntöd, ha 10 éves lesz a gyermeked.

Összegezve:

szerintem inkább a játszón legyenek, mint egy számítógépes játék előtt otthon a 4 fal között. Azzal meg nem fog normális viselkedést tanulni, hogy kizavarjátok őket a játszóról.

Ezt a választ te írtad.

Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:53"

2011. ápr. 19. 07:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak mellényúlt a pontozó:)

De az is lehet, hogy valakinek nem tetszett. Én nyomtam neked egy zöld kezet:)

Ilyeneken ne akadj ki:D

2011. ápr. 19. 07:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A gyakorin a "hasznos" szó nyugodtan kicserélhető lenne a "tetszik" szóra. Csak az túl facebookos lenne.
2011. ápr. 19. 07:51
 3/18 anonim ***** válasza:
53%
Tudod ez úgy működik, hogy a kérdező feltesz egy kérdést, amire már a válasza is megvan. Ha megpróbálod megvilágítani a másik oldalt és felveted, hogy esetleg nincs igaza, akkor már semmit nem ér a válaszod. Persze tisztelet a kivételnek, amiből igen kevés van.
2011. ápr. 19. 07:58
 4/18 A kérdező kommentje:
Tudjátok, azt nem értem, hogy mi volt ebben a sértő?!
2011. ápr. 19. 08:03
 5/18 anonim ***** válasza:
50%
Az, hogy nem kezdted el szapulni azokat a 9-12 éves gyerekeket akik idegesítik a kérdezőt. Pedig rá kellene jönnünk, hogy a mi apróságaink is lesznek ilyen idősek.
2011. ápr. 19. 08:06
 6/18 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem a kérdezőnek(aki a linkelt kérdést feltette) igaza van!

Még jó hogy semmi helye az erőszaknak egy játszótéren.

Azaz inkább a gyerekek szemét lőjék ki mint hogy számítógép előtt üljenek??

Szóval tényleg nem hasznos a válaszod!

2011. ápr. 19. 08:11
 7/18 A kérdező kommentje:

Kedves 8:11

Hol írtam a válaszomban, hogy a gyerekeket nem lehet fegyelmezni? Én csak azt mondtam, hogy azzal nem ér el semmit, hogy kirakja őket a játszótérről. Hiszen ezzel a kitiltott gyermek nem fog tanulni a viselkedéséből.

2011. ápr. 19. 08:31
 8/18 anonim ***** válasza:
59%

Bocsi off. lehet ez is nulla lesz? :)

Gyerek-gyerek tök mindegy hány éves. Játszótérre mennie ugyanolyan joga van, mind a kisebbnek, mind a nagyobbnak.

Ha problémás a nagy gyerek akkor lehet vele értelmesen nyugodtan beszélni, és ha úgy állsz hozzá, hogy szinte "felnőttként" kezeled hidd el nemcsak hogy változni fog a helyzet, de még büszke is lesz magára hogy ő már milyen ügyes és nagy lány/fiú.

Nem mellesleg mifelénk ki van írva, hogy pl 6-16 éves, vagy 4-14 éves. Attól függ hova mész...na akkor milyen jogon zavarsz ki onnan egy tizenévest? Csak mert anyuka vagy? Hiszen elvileg neked aztán ott végképp nincs jogod tartózkodni :) (akinek szánom remélem megérti, bár ki tudja)

Tapasztalat a helyi játszóról :)

2011. ápr. 19. 08:37
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyik válaszoló pontozott le és nem a kérdező. Ez látszik a kérdező kommentjéből is.
2011. ápr. 19. 09:55
 10/18 A kérdező kommentje:

A 0% azt jelenti, hogy mindeki ( a kérdezőt is beleértve) lepontozott.

Ezek szerint azt a kérdést csak agyonféltő 1-4 éves gyermeket nevelő szülők olvasták.

Nekem egyelőre a nagylányom is "csak" 5 éves, de szeretném, ha a lányaim 5-8 év múlva inkább a játszón játszanának, mint egész nap a tv/számítógép előtt nasít zabálva üljenek.

2011. ápr. 19. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!