Szerintetek megfázhatott így? Olyan ideges vagyok.
Szerintem már kicsit túlzásba is esünk mi anyukák ezzel a sapka dologgal, hogy még 4-5 éveseknek is tavasz végéig sapka van a fején. Aztán ha egy kis szél éri akkor azonnal fáj a füle.
Én nem félteném már ennyire 2,5 évesen!
Majd kiderul. Ha meg is fazott esetleg, akkor is meggyogyul majd hamar, ilyen elofordul es lesz is ra pelda boven. Nem tragedia.
En a helyedben nem vetnem tulzottan apuka szemere, mert nem fogja tobbet elvinni programozni magaval, attol fog felni, hogy valamit elront.
Utana meg az lesz a baj esetleg, hogy miert nem foglalkozik a ferjed a gyerekkel, ha lehetosege lenne pl vinni magaval.
Mindegy, erted szerintem, hogy mire gondolok. Bennuk ez a dolog nincs meg osztonosen, mosogatni is maskepp mosogatnak, de ha egyszer felajanljak es megcsinaljak, akkor utana nem kell rajuk szolni, hogy nem volt jo.
Egyebkent nemreg voltam Angliaban, korabban is laktunk ott, most csak nyaralni voltam. Egy honappal ezelott ott kb ilyen ido volt, mint most itt. Neha sutott a nap, de iszonyatosan fujt a szel, egyik percben meleg volt, kovetkezo percben elborult. 10 gyerekbol 1 gyereken volt sapka. A pici, par honapos babakon sem volt. De mezitlabas babakocsis gyereket is lattam.
Gondolom ott ez normalis, szoval a mi gyermekeinknek sem lesz ennyitol kotelezoen baja, foleg nem nagyobb baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!