Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Páros v páratlan létszámú...

Páros v páratlan létszámú csoportba, osztályba jár a gyermeked?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Lányom páros létszámúba (32 fő, gimi), fiam 6.-os, ők 27-en vannak ebben az évben.
2011. ápr. 11. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez miért fontos bárkinek is?
2011. ápr. 11. 10:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Mert van, amikor páratlan létszámot írnak elő v támogatnak államilag, de a gyerekek párban ülnek, sétálnak, babzsákot dobálnak stb.
2011. ápr. 11. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Hol van bármiféle előírás a páratlan számra? Most komolyan? Téged nagyon átvert valaki.
2011. ápr. 11. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
én 41fős osztályba járok (esti) de kb ha 9 en bejárunk
2011. ápr. 11. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Óvónő vagyok és tényleg kíváncsi lennék, honnan jött ez a "fantasztikus" infó!:)
2011. ápr. 11. 13:47
 7/9 A kérdező kommentje:
SZMK gyűlésen mondta egyszer az igazgató, hogy volt már 31 főre is támogatás, de volt 26-ra is. Félrevezetett?
2011. ápr. 11. 14:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A támogatás nem azt jelenti, hogy pont annyi gyereket kell felvenni, hanem hogy az az az osztály/csoport létszám, amit minimum el kell érni, mert annyira ad az állam fejkvótát. Én így tudom.
2011. ápr. 11. 14:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, minimum létszámot írnak elő, de ennél lehetnek többen. viszont kisebb létszámra nem adnak engedélyt. Szerintem félreértettél valamit. Különben a páros gyakorlatoknál beállhat a pedagógus is, vagy ilyenkor 3 gyerek csinálja együtt a feladatot. Attól, hogy épp páratlanul vannak, nem fognak hátrányt szenvedni :)
2011. ápr. 11. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!