Hogy is van ez az iskolakezdéssel? Lányom július 21-ei születésű, akkor ő az előtte születettekkel kerül egy osztályba vagy mondjuk már a szeptemberi születésűekkel? Nem vagyok benne biztos, hogy teljesen érthető a kérdésem, de azért hátha :-)
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 16:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem a te lányod nem év vesztes ha erre gondoltál. Szeptembertől számít valaki év vesztesnek.
2/4 anonim válasza:
A május 31-e után született gyerekek évvesztesek, a te kislányod is az. Ez azt jelenti, hogy ő leginkább az utána születettekkel kezdni meg az első osztályt (júniusi születésűektől kezdve utána való év májusig született gyerekekkel fog együtt járni), tehát ő 7 évesen fog iskolába menni.
Ezt egy cseppet se sajnáld, hiszen az első osztályban már nagyon magasak a követelmények, és bizony ebben az életkorban egy év is nagyon sokat jelent!
Egy tanítónő
3/4 anonim válasza:
Én augusztusban töltöttem a 6. évet, és szeptemberben már iskolába mentem, nem voltam évvesztes. Anyukám óvónő, ő azt mondta, az aug. 15. után születettek lesznek évvesztesek.
4/4 anonim válasza:
A második válaszoló tudja jól, május a határ. Bár tényleg szeptember volt régen, és így vitték egyre visszább a dátumot. Mondjuk nem értem nagyon, hogy minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!