Adventi apró ajándékoknak miket ajánlanátok? A lányom osztályában "hagyomány" annyi adventi apróságot vinni, ahányan az osztályba járnak és a téli szünetig bontogatják az ajándékokat. Ha cukrot tennék apró csomagba, az olyan snassz. Ötlet?
rágó, pez, kis arany toboz, hajcsat, mézes kalács, keksz aszalt gyümölcs, dió, radír, matrica, színes gemkapocs, flitter, kisautó, léggömb, karácsonyfadísz, bonbon,nápolyi, keksz, alma, hajtogatott papírbéka, csillagszóró, gumicukor, füge.
De azért a gyerekek szeretik a cukrot, legyen benne az is elég. Ők nem unják még, nekik nem olyan sokadik adventjük ez. És a cukorra mindig vevők.
Szivacs, gumi, selyem, málna, stollwerk, frutti, annyi féle van, és szegény gyerek ritkán jut hozzá. Van, aki otthon nem is kap soha édességet.
Köszi az ötleteket! :)
Közben eszembe jutott, hogy beugrok egy "100 Ft-osba vagy 290 Ft-osba" ott mindig találni ilyesmiket, amiket írtatok. Tavaly mézeskalácsot sütöttem és celofánba csomagoltam. Utoljára bontották ki ünnep/szünet előtt, tök jól esett. :)
húúú, mennyi jó ötlet :)
nálunk is volt ilyesmi alsós korunkban, mi anyukámmal mindig mézeskalácsot sütöttünk és díszítettünk, de lehet hogy ez már túl snassz.
az apró ajándékok közül én a kis szines radíroknak meg hajcsatoknak, bizgentyűknek nagyon tudtam örülni, meg a matricáknak...
Nagyon jó ötleteket adtok! Örülök! Köszi!
Másodikosok, tavaly általában csokik és cukrok és kinder figurák voltak csomagolva. Beképzeltség nélkül állítom, hogy büszke voltam a mézeskalácsomra. :D Pláne, hogy először készítettem....
Elsősorban én is "csinálni" szeretnék valamit, az nem olyan, hogy: NE ITT VAN. A gipsz jó ötlet, csak formát kell venni, a hűtőmágnes is jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!