Becsomagoltátok az ajándékokat?
igen!!!! :)))))))))))))))))))
már laig várom. a kisfiam játszóasztalt kap. a férjem meg egy karórát és egy övre fűzhető mobiltartót, mert most mindkettőre szüksége van, mert ami eddig volt, az tönkrement. nálunk nem gazdag a ézuska, erre telik, meg sok-sok szeretetre és a valóság, miszerint ez az első hármasban töltött karácsonyunk!!!:)
legjobban azért izgulunk a férjemmel, hogy a pici mit fgo szólni a fához! :)
Én már igen, szerencsére túlvagyok rajta. :)
A kisfiam egy interaktív kutyust fog kapni, duplót és zenélős mesekönyvet.
Apa ajándékát sajna nem oszthatom meg veletek, mert a kis ravasz néha olvasgat itt, nem szeretnék idő előtt lebukni a meglepivel. :)
Még nem, de holnap meg fogom tenni. Kisfiam kap egy fa kalapálós játékot, meg valami böszme nagy kukásautó-féleséget. Párom kap trikókat, meg nadrágot, és egy borotvát. (Sajna a nadrágot együtt fogjuk megvenni, így az nem lesz meglepi.)
Nálunk maga a műfenyő már fel van állítva a szobában, hogy kisfiam szokja, holnap fogjuk feldíszíteni, mert 24-én már reggel elutazunk.
igen.kb 1 hete minden be van csomagolva.
kisfiam kap egy mászóalagutat 2 sátorral,verdás ágyneműt,verdás étkészlet.a 2 dédszülő meg a férjem szülei fotós naptárat kapnak.a szüleim tévétartót.az öcsém feszülős boxert kért :) a húgom meg hannah montanas ágynemű garnitúrát kap.a férjemmel egymásnak idén nem ajándékozunk,mert ő most jár jogsira igy az az ajándék kettőnknek.
Nagyjából:)
A kisfiam 8 hónapos, ő egy ikeás járássegítőt kap, meg 4 ikeás textilkockát. A férjemnek egy headset-et vettem, a munkájához nagyon jó lesz, ennek nagyon örülök, évek óta nem volt ilyen jó ajándékötletem neki. A szüleimnek, anyósomnak és nagymamámnak csináltattam egy-egy naptárt a fiamról, és ehhez még kapnak apróságokat. A barátok ajándékait még nem tudtam becsomagolni, ezek csészék, ünnepi cukor, ilyesmik. De az idei karácsonyra nagyon készülök, a kisfiam miatt.
Nálad mi a helyzet?
Most fejeztem be a csomagolást. Lányom egy krumifej uraságot kap, apa hoki mellédőt.
Egyik dédiék a folyosóra szőnyeget, a másik ágytakarót( ezt lányom annyira szereti tetszik neki, rajra feküdt, simogatta, becsomagoltam hát nem széttépte megint ráfeküdt:)
Mami képet kap, sógornőim talàlták ki, hogy megfestenek engem a férjem a lányunk és őket egy képen. Na tegnap jött a képről a kép, én lemaradtam( gondolom nem akarnak nap mint nap látni, nem vagyunk túl jóba mert mindig megmondom a magamét, de ezért is) szóval rajta van a 2 sógornőm a férjem és a lányunk, hát a férjemről valami régi képet vihettek, mert 15- nek nèz ki a képen(34)
a lányunk meg nagyon ronda rajta, olyan karikatúra szerű, nem lett szép, még jó hogy lemaradtam:)
Após pulóvert kap, egyik sógornőm farit és pénztárcát, a másik felsőt és táskát.
Bízom benne mindenki örülni fog!
Most már csak arra vagyok kiváncsi én mit kapok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!