Személyesen vagy interneten veszed meg a karácsonyi ajándékokat? Ha neten, akkor honnan?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 10:23
1/5 anonim válasza:
Is-is.
Van, ami jobb áron van a neten, még szállítással együtt is.
A bookilne.hu most hétvégén pl. ingyen szállítással lehetett rendelni.
Egyébként sok dolgot a tulli.hu-tól rendeltem eddig is.
2/5 anonim válasza:
Is-is. Egyszerűbb a neten ha tudod, hogy mit szeretnél, sőt vannak olyan esetek, amikor olcsóbb még a házhoz szállítással együtt is, mint a boltban.
Neten:
könyvek, cd-k, dvd-k: bookline.hu, books.hu, plusz az adott együttes saját honlapjáról
játékok: regiojatek.hu, bookline.hu, pankababa.hu (ez még nem élő honlap, de pár héten belül az lesz), fakopancs.hu
3/5 anonim válasza:
Lemaradt:
naptárak, fotókönyvek: DM cewe fotó
4/5 anonim válasza:
Én internetről fogok játékot rendelni. Ugyanis tegnap vettem egy nagy doboz építőkockát a fiamnak az Europarkban Bp-en, 5490 Ft-ba került. Ugyanezt megtaláltam a neten 4190-ért. Hihetetlen, hogy ennyibe kerülnek az eladók, a bérleti díj, stb. Talán kinézem a játékot a boltban és a neten rákeresek, mert azért szertem látni, megfogdosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!