Hogy oldjátok meg a tejallergiás kisfiatokkal a locsolkodást, vagyis inkább a hozzátartozó sok finomság elkerülését?
Figyelt kérdés
Van egy tesója is, apa szokta őket vinni locsolkodni rokonsághoz, mamákhoz. összesen 4 helyre. Biztos, hogy mindenhol lesznek sütik. Nem hinném, hogy anyun kívül bárhol figyelembe veszik ezt, hogy pl eltegyék az asztalról a finomságokat. Másrészt ott a tesó, aki ugye ehet mindent. Olyan rossz ez, úgy sajnálom ezáltal mindkettőt, hisz a nagy is pórul jár. Ti hogy csináltátok?2011. ápr. 8. 14:49
1/4 anonim válasza:
Nálunk ez lesz az első ételallergiás Húsvét, egy hónapja derült ki, hogy szójaallergiás a 20 hónapos lányom, és szinte minden csokiban van szója. Mi úgy oldjuk meg a rokonlátogatást, hogy viszünk magunkkal az Ő számára édességet, amit meg neki adnának, elosztjuk a nagyok között.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen jó lenne tejmentes csokit találni valahol. Én is ezt tenném. Lehet sütök valami sütit és elviszik? nem rossz ötlet. max az, hogy még ekkor sem jut nekem pihenő, de hát ez van.
2011. ápr. 8. 15:05
3/4 anonim válasza:
Szólj bátran akivel olyan viszonyba vagy, hogy vegyék figyelembe a kisfiad tejallergiás, sok-sok süti készíthető tej nélkül is. Barátainknál megérti az ovis kislány, hogy ebből meg ebből ne egyél, de ezt megeheted... Ha hozzám jönnének én biztos kitalálnék neki is valamit.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát az éhenkórász 2 évesem nem érti meg sajnos. Ő még azt sem érti meg miért nem ehetünk óránként. Ő egy mini zabagép. Férjem családja sajnos nagyon más. Állítólag ott is tejallergiás volt a fiú, de azért palacsintát ehet, mert hát abban mégsincs annyi tej. :D Furák.
Nyilván marad a sütés.
Már csak keresni kell recepteket, nálunk elég uj a dolog , nekem is még tanulnom kell mit lehet és mit nem.
2011. ápr. 8. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!