Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha felkérnének benneteket,...

Ha felkérnének benneteket, lennétek BÉRANYÁK?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 13:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Én még a saját terhességemet is nagyon nehezen viseltem, vizesedett a lábam, fájt a hátam (gerincferdülésem van), a vége felé egyszerűen sehogy nem volt kényelmes, se állva, se ülve, se fekve. Nem hiszem, hogy belőlem jó béranya lenne. Na meg hozzáteszem, hogy nem is élek valami egészséges életet. Oké, amikor a fiammal terhes voltam, akkor lemondtam sok mindenről, de pl. a cigire azóta sajnos visszaszoktam. Ki választana olyan béranyát, aki előtte dohányzott? Nyilván senki. Szóval nem hinném, hogy felmerülne egyáltalán a kérdés, hogy én béranya legyek.
2011. ápr. 8. 19:57
 22/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mégegyszer !!
2011. ápr. 8. 20:52
 23/25 anonim ***** válasza:
Én sem, nem volnék képes rá. Egész életemben rá gondolnék.
2011. ápr. 8. 21:44
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem,még testvéremnek sem! Az a baba akkor is az én vérem lenne,nem tudnám senkinek sem odaadni,semmivel sem lenne másabb,mintha már most élő gyerekeimet adnám oda. Áááááááááááááh! Csak a gondolatától is megszakad a szívem!

Petesejtet viszont adnék testvéremnek,az teljesen más,mint 9 hónapig szívem alatt növekedő,kihordott baba.

2011. ápr. 8. 22:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem senkinek!
2011. ápr. 10. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!