Ha felkérnének benneteket, lennétek BÉRANYÁK?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 13:58
11/25 anonim válasza:
Csak családon belül, olyannak, aki nagyon-nagyon közel áll hozzám, idegennek képtelen lennék.
13/25 anonim válasza:
Nem. Petesejtet szívese adományoznék bárkinek, de béranya még a testvéremnek sem tudnék lenni.
14/25 anonim válasza:
Magyarországon tudtommal nem is lehet senki béranya!De egyébként nem lennék én sem!
15/25 anonim válasza:
Én testvéreimnek bármikor, akár petesejtet is adományoznék.
Idegennek nem.
16/25 anonim válasza:
Béranya nem! Nem szülnék pénzért senkinek!
Dajkaanya viszont lennék,persze csak rokonnak vagy nagyon jó ismerősnek.
Hozzáteszem,hogy van már két gyerekem,imádtam várandósnak lenni és nagyon könnyen szültem.
17/25 anonim válasza:
NEM, sajnos szerintem még ahugomnak sem tudnám megtenni!
18/25 anonim válasza:
Nem, es egyik csaladtagnak sem tudnam megtenni mert biztos vagyok benne, hogy a hugomat nem szeretnem jobban mint azt a babat akit a szuloszoban a kezembe adnak. Most lehet, ugy erzem, hogy nagyon szeretem ot es barmit megtennek erte de ez megvaltozna amikor a gyereket a kezemben tartanam. Attol a pillanattol a gyereket jobban szeretnem barkinel. :)
19/25 anonim válasza:
Nem !Nincs az a pénz vagy bármi, amiért rá tudnának beszélni, h én másnak szüljek, elég volt a sajátommal küzdeni, nagyon nehéz szülésem volt, amit 14 hónap alatt még nem tudtam feldolgozni, ezek után tuti nem . Senkinek.
20/25 anonim válasza:
Se béranya,se dajkaanya. Testvéremnek sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!