Ki milyen vitamint add a gyermekének? Melyik mennyire jött be, vagy változott-e az étvágya azóta hogy szedi?
Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 17:13
1/7 anonim válasza:
Tavaly őszig Béres csepp+Cebion,télen a Cebion 2* multit kapta.Az étvágyára nem hatott egyik sem,de 1 pár napos náthán kívül nem volt beteg,pedig járunk ki elég sokat.14 hós
2/7 anonim válasza:
a sok vitamin meg ilyenek miatt lesznek a gyereke akkora nagydarabok! Inkább sok gyümölcs-zöldség meg mozgás kellene nekik...
3/7 anonim válasza:
1. Én a terh. elejétől szedtem vitaminkészítményt.A fiam 3800gr és 56 cm-el lett meg.Születésétől fogva inkább vékony,hosszú testalkatú gyerek.A tápszer és a vitaminkész. ellenére is 79 cm,10kg.14 hós eleven,vékony,izgő-mozgó baba.
4/7 anonim válasza:
szia, én cebion cseppeket adok ebben az influenzás időszakban 16 hós kisfiamnak, amúgy nem adok neki semmilyet
5/7 A kérdező kommentje:
Igen a sok zöldség meg gyümölcs tényleg jó. De van gyerek akibe semelyiket nem lehet beletukmálni. Amúgy meg nem kövérek sőt..
2009. márc. 1. 07:12
6/7 anonim válasza:
Én Multi Tabs Immunot adok neki, és bevált!
7/7 A kérdező kommentje:
Próbáltuk, a fiam eszi a lányom a kicsi ő nem hajlandó, mert nem finom neki.
2009. márc. 3. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!