Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha gyeden vagyok vehetek fel...

Ha gyeden vagyok vehetek fel hitelt?

Figyelt kérdés

Fél év munkaviszony után szültem.

Köszönöm

2009. febr. 28. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem vehetsz fel, mert a GYED nem jövedelem. Bár Provident biztos ad, de én azt nem vállalnám.
2009. febr. 28. 17:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja azt én sem...Köszi
2009. febr. 28. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nehany evvel ezelott hitelugyintezessel foglalkoztam, igaz, hogy "csak" aruhitelt, autohitelt es szemelyi kolcsont biraltam, de se gyed-et, sem gyest nem szamithattunk jovedelemnek, igy ilyen formaban ha nem volt mondjuk gyes melett mas igazolhato munkaviszonybol szarmazo bevetele, akkor nem adtunk hitelt.

Nem tudom, hogy kozben hogy valtoztak Magyarorszagon ezek a szabalyok, nem kizart, hogy van mar olyan hitelintezet, ahol adnak igy is, hiszen mar bar listasok is vehetnek fel hitelt, igaz, hogy azok a konstrukciok nagyon dragak altalaban.

2009. febr. 28. 17:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát necces. Én akartam lakáshitelt felvenni (szerencsére nem tettem meg, aztán most hogy itt ez a válság, hát nagoyn szorult helyzetben lennék). Az Budapest Banknál azt mondták, hogy akkor meg kell szakítanom a GYED-emet, dolgozzak 3 hónapot, és akkor kaphatok hitelt. Úgy terveztem, hogy kiveszem a szabimat (az kb. 2 hónap), utána meg kiíratom magam táppénzre egy hónapra, rendes a dokink, megcsinálta volna. Aztán voltam az Ersténél is, ott azt mondták, hogy a GYED-emet se kell megszakítanom, ha van egy adóstársam, pl. anyukám. De akkor ott szükség volt anyu ingatlanfedezetére. Mindegy, végülis nem vettem fel a hitelt, nem volt meg az önrész, de most már nem is bánom.
2009. febr. 28. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!