Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudnám megtanítani...

Hogy tudnám megtanítani motorozni?

Figyelt kérdés
A kisfiam 16hónapos....van neki kismotorja és 4kerekű kisautója is de nem tudja hajtani magát....sokszor próbáltam neki megmutatni hogy kell rakosgattam a lábát toltam hátulról de egyedül nem megy neki!Lehet hogy magától rájön majd?
2011. ápr. 5. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam lusta volt 2 éves elmult mire elkezdte élvezni a motorozást,bölcsiben a többiektöl leste el hogyan kell,elötte nem is érdekelte.

Vannak gyerekek akiknek nem jön be.

2011. ápr. 5. 10:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Akkor ezek szerint nem igazán érdekli a dolog mert lustának nem mondanám! :D
2011. ápr. 5. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:
az én 16-hósóm se tudott még motorozni,olyan kétéves volt mire belejött..
2011. ápr. 5. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
az én fiam is 16 hónapos,a motorozás őt sem érdekli.
2011. ápr. 5. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Kisfiammal is hasonló volt a helyzet. Akárhogy mutattuk, mondtuk, nem ment neki. Aztán elmentünk egy ismerőshöz, akinek két kisgyerkőce van, na, tőlük fél óra alatt megtanulta. Addig ment utánuk, utánozta őket, amíg nem sikerült neki is ráérezni. 16 hónapos volt ő is ekkor.
2011. ápr. 5. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Kisfiam 17 hónapos, de őt sem érdekli annyira a motorozás, pedig a 4 éves bátyja állandóan valami járgányon csapatja (motor, roller, bicikli, tricikli stb) :))

Igaz, még csak 1,5 hónapja jár teljesen önállóan, így még csak azt gyakorolgatja.

2011. ápr. 5. 14:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat!Hát akkor majd kitalálja mit szeretne ez a kis "férfiember" :D Még nem késett le semmiről!:)
2011. ápr. 5. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!