Hogyan tudnám megtanítani a 1,5 éves fiamnak, hogy hogyan kell motorozni? Nektek mennyi idősen kezdett motorozni a babátok?
Egy éves korában kapott egy kismotort, azóta barátkozunk vele. Már ráül, de kb. fél perccel később le is pattan róla. Próbáltam a lábát úgy tenni, mintha hajtaná, így haladt vele előre, de valahogy nem akar rájönni, hogy ez milyen jó is ha egyedül csinálja... :D
A legkisebb motort kaptuk akkor, így szerintem hamarosan ki is növi! :)
Hogy tudnám megtanítani hogyan használja?
Esetleg vidd játszótérre, ott általában szoktak a babák motorozni. Hátha ellesi a társaitól.
Enyém 15 hónapos kora óta nyomja. Mára nagyon gyorsan megy. Igaz, pár percnyit, de szereti
19 hónapos
Mintha rólunk írtál volna...
Egy évesen kapta, de még csak nézegeti. ha felül rá, vagy felültetem, 10 másodperc múlva üvölt. Szerintem még nem érzi magát biztonságban rajta.
Az tényleg jó ötlet amit az előző anyuka írt, vidd le a játszótérre, hátha ellesi a tudományt a többiektől.
Nekünk sajna még ez sem megy.
Majd megérik rá. :)
Lehet, hogy egyszerűen csak nem szeret motorozni. Van ilyen. :o)
Bár nekem lányom van, és már remekül tudja is hajtani, ha akarja, nagyon ritkán megy 30-40 méternél többet. (Lassan 3 éves lesz, és egy éves kora óta van motorja)
Szia!
Kisfiam 21 hónapos lesz,kb. 3 hete kezdett el motorozni
Mindig vittük magunkkal,ha mentünk a játszótérre,az ugyanennyi idős barátja,akikkel naponta 2x találkozunk motormániás,az én fiam csak csúszdázik,hintázik
Aztán 3 hete vettük ki a tárolóból a babakocsit,és megváltozott minden:),most is csak az utcán motorozik,magabiztosan,ha szólok,megáll,szót fogad
Biztos a te fiad is csak akkor kezd el motorozni,ha már magabiztos,addig csak figyelget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!