Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy csinálja? Hogy bírja ezt...

Hogy csinálja? Hogy bírja ezt R. Réka?

Figyelt kérdés

Nem szidni akarom, de 2 hetes baba mellett hogy lehet edzést tartani, főző műsort vezetni meg ilyenek?Én az első 3 hétben legtöbbször össz-vissz kétszer másfél órát aludtam éjjel.Persze nem magamból kell kiindulni, de akkor is.

Vagy tápszeres a pici, és van hogy Norbi eteti éjjel?

2011. márc. 29. 08:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
35%

Biztos hogy nem szoptat, hiszen a többi gyerekét sem szoptatta, egyértelmű, ahogy a szoptatásról beszél.

Közhelyeket puffogtat, értelmes önálló gondolatot nem mondott. A másik meg a Zalán 4 óránként szopik éjjel kettőkor. Nála napi egyszer van 4 óránként és egyébként ekkor is a Norbi kel fel a gyerekhez. Még az sem tűnik fel neki, hogy egyik mondata üti a másikat.

Egyébként Norbi elmondta soha nem ért a gyerekekhez, csak ha fotósok jöttek hozzájuk, a gyerekek nem is köszöntek neki. Gondolom Réka sincs ezzel másként, mert én anyaként nem bírnék egy levegőt szívni egy emberrel, aki így viszonyul a gyerekeimhez.

Jó lehet a Zalán update koszton van már most, de nekem a kórházban azt mondták ilyen pici súlyú újszülötteket 3 óránként kelteni kell enni.

A fittségén nem csodálkozom, a második császár után én is ilyen voltam.

Mondjuk azon az igénytelen fotón, amit feltett meglepődtem. Mert ahhoz képest, hogy csak 5 kilót hízott igen deformált, alaktalan. Úgy néz ki, mint egy frissen szült nő, 20 kiló hízás után. Vagy a fotó és a ruha nem jó.

2011. márc. 29. 15:59
 22/22 anonim ***** válasza:

Az igazsághoz hozzá tartozik hogy heti 1,5 órás edzést tart.

És ő nem is csinál minden gyakorlatot.

Ha otthon pihenhet,akkor én nála többet mozogtam császár után.

2011. márc. 30. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!