Hogy csinálja? Hogy bírja ezt R. Réka?
Nem szidni akarom, de 2 hetes baba mellett hogy lehet edzést tartani, főző műsort vezetni meg ilyenek?Én az első 3 hétben legtöbbször össz-vissz kétszer másfél órát aludtam éjjel.Persze nem magamból kell kiindulni, de akkor is.
Vagy tápszeres a pici, és van hogy Norbi eteti éjjel?
Biztos hogy nem szoptat, hiszen a többi gyerekét sem szoptatta, egyértelmű, ahogy a szoptatásról beszél.
Közhelyeket puffogtat, értelmes önálló gondolatot nem mondott. A másik meg a Zalán 4 óránként szopik éjjel kettőkor. Nála napi egyszer van 4 óránként és egyébként ekkor is a Norbi kel fel a gyerekhez. Még az sem tűnik fel neki, hogy egyik mondata üti a másikat.
Egyébként Norbi elmondta soha nem ért a gyerekekhez, csak ha fotósok jöttek hozzájuk, a gyerekek nem is köszöntek neki. Gondolom Réka sincs ezzel másként, mert én anyaként nem bírnék egy levegőt szívni egy emberrel, aki így viszonyul a gyerekeimhez.
Jó lehet a Zalán update koszton van már most, de nekem a kórházban azt mondták ilyen pici súlyú újszülötteket 3 óránként kelteni kell enni.
A fittségén nem csodálkozom, a második császár után én is ilyen voltam.
Mondjuk azon az igénytelen fotón, amit feltett meglepődtem. Mert ahhoz képest, hogy csak 5 kilót hízott igen deformált, alaktalan. Úgy néz ki, mint egy frissen szült nő, 20 kiló hízás után. Vagy a fotó és a ruha nem jó.
Az igazsághoz hozzá tartozik hogy heti 1,5 órás edzést tart.
És ő nem is csinál minden gyakorlatot.
Ha otthon pihenhet,akkor én nála többet mozogtam császár után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!