Hogy csinálja? Hogy bírja ezt R. Réka?
Nem szidni akarom, de 2 hetes baba mellett hogy lehet edzést tartani, főző műsort vezetni meg ilyenek?Én az első 3 hétben legtöbbször össz-vissz kétszer másfél órát aludtam éjjel.Persze nem magamból kell kiindulni, de akkor is.
Vagy tápszeres a pici, és van hogy Norbi eteti éjjel?
én sem vagyok Réka fan,de!a minap amikor a tvben láttam,felkeltette a figyelmem annyira,hogy megnézzem a FBoldalát.És nem a nő lett szimpatikus,sem az amit csinál,hanem ahogy.Maga a kitartása,az hogy nem egy elnyomott,nyafogós nő.És azt is vegyük figyelembe,hogy ő nagyon régóta sportol,és "másképp" él.Ő ezt szokta meg.Nekem felem,negyede ennyi kitartásom sincs.Ha nem alszok rendesen 3 nap,4.nap már "haldoklom".De próbálok javítani rajta...
Mellesleg nekem egy 29 és egy 10hónapso gyerkőceim vannak.Már az is szervezést igényel,hogy el tudjak menni orvoshoz.Mostanában hogy már nem szoptatok,és tudok hívni bébiszittert,kicsit könnyebb.És igen is élni kell a babák után/mellett is.Egyszerűen KELL!!!Mert így van meg az egyensúly.
Szóval Réka ilyen,így kell elfogadni.Akinek nem tetszik,nem kell nézni,hallgatni/olvasni róla.
sajnos nem válogathattam, hogy szeretnék e vissza menni vagy sem dolgozni... ha nem megyek kirúgnak. ha szoptatok, ha nem... de sajnos vagy nem sajnos akkor már nem szopizott a kicsi, így legalább eggyel kevesebb dolog szorult megoldásra.
Ági
Az a gond hogy nem csak a testnek hanem a léleknek is kellene az a 6 hét.
Csak nehogy kiborulás legyen belőle.
Bár lehet ha otthon nincs különösebb dolga többet tud pihenni mint egy átlag anyuka.
Az egyik válaszolo vagyok. Szerintem ez a gyerekem van nem tudok csinálni semmit, semmire nincs időm csak az új kor, a modern kor dilije. Akinek 2-3 gyereke van átlagban sokkal többre képes mint az első gyerekesek. Mert azoknak már arra sincs idejük gondolni hogy fáradtak. Akinek egy van otthon, annak van ideje, és mégis azt hiszi nincs, mert túl sok a gondolkodási ideje. Nálam az egyik pici másik kicsi volt, helytálltam a hétköznapokban, főztem, kapáltam a kertet, állatokat elláttam. Mindenre volt időm. Pedig felváltva aludtak, ráadásul sajnos éjszakáznom is kellett, mire az egyik végre elaludt a másik felkelt. Sirni tudtam volna abban a helyzetben, de aztán nem volt időm még gondolni se rá hogy fáradt vagyok.
Régen se volt másképp. Most megteheti sok anyuka, ez van. De ne itélje el azt aki energikus. Hozzáteszem a csajt nagyon nem bírom, de viszont azt mondom fain egy nő. Így kell csinálni, nem nyafogni h nem aludtam jajj de fáradt vagyok semmire nincs időm.Aztán meg lenézni azt aki csinálja!
Lehet ő is nyafogós, csak ugye a kamerák előtt ezt nem mutatja...amúgy nem hinném, hogy 3-4 nap nem alvás után is ilyen lenne, bizti nála is kiborul néha a bili, csak azt nem látjuk.
Amúgy mióta tudok aludni éjjel min.5 órát egyben, azóta én is normális vagyok:)
Huuu és Szandit kár volt felhozni....
Nekem a 3 óra volt a határ. Amíg a 3 órát nem tudtam egyben leauldni az szörnyű volt, az volt a bőgés határa. Pár hónap után aztán hagyták a 3 órát, akkor olyan kipihennek éreztem magam:)
Mindenkinél kiborul a bili, ez tény, el nem hiszem h valakinél nem. Csak tudod, van 1-2 anyuka aki tényleg csak nyafog, meg a bili kiborul, azonkívül mást nem csinál. Barátnőm is ilyen. Pedig neki csak 1 van:) Szegény férje akkor eszik főtt kaját, ha mama küld. Azért ez durva. Szóval az ha a kulisszák mögött kiborul, vagy akárki átlag ember kiborul azzal nincs is gond, de mellett csinálja és ez a lényeg, nem hagyja el magát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!