GYES alatt be lehet másik munkahelyre is jelentkezni, mint ahonnan elmentem?
Figyelt kérdés
Félállásban? Azon gondolkodom, hogy a családi vállalkozásba be lehetne jelentkezni, és akkor ha vállalnék másik gyereket, járna megint a GYED, mert így nem fog. És így otthon lehetek a gyerekkel. Viszont az előző munkahelyemről nem lehet kijelentkeznem, mert tanulmányi szerződésem van velük. Jelenleg fizetetlen szabin vagyok 3 évig.2009. febr. 25. 12:19
1/3 anonim válasza:
És fizetni fogja a családi vállakozás utánad a járulékokat?
Szerintem így ráfizetsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, fogja, kb. fél évre gondoltam, utána viszont 2 évig kapnám a GYED-et, tehát megérné. A kérdés nem ez volt.
2009. febr. 25. 12:28
3/3 anonim válasza:
Nincs akadálya a más helyen való munkavégzésnek, csak az erősen kérdéses, hogy négy órás állás bérével mennyi juttatásra leszel jogosult. Amíg nem fogadják el aj új gyedes törvényt addig csak találgatni lehet, hogy az új szabályok szerint ki mire lesz jogosult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!