Családvédelmi szolgálathoz be kell jelentkezni előre, vagy csak elég ha besétálok?
Megadták a címét a kórházban és a telefonszámát. Előre be kell jelentkezni?
Minden esetben ki kell várni a 3 nap gondolkodási időt az abortusznál?
Igen abortuszra akarok menni. Nem akarom most taglalni, már megbeszéltük ebben a témakörben és megérették a helyzetem.
3 nappal az a helyzet, hogy vizsgáim lesznek jövő héten amiket nem tudok eltenni,mert így is eltoltam, és azt sem akarom, hogy nagyobb legyen a baba egyelőre "még" csak szikhólyag, de mindennap számít:( Már volt időm átgondolni az egészet, csak amiatt kellett várnom, hogy biztosan kitudják mondani.
Utolsó vagyok.
Bocs, most esett le, hogy kaptál számot. :) Na akkor hívd fel, és kérdezd meg tőlük.
Szerintem hívd fel őket és válaszolnak mind két kérdésedre. Az off-okkal ne törődj. A tested a tiéd, a döntés a tiéd. A leírtak alapján alaposan megfontoltad.
Nekem is volt abortuszom 19 évesen. Nem bántam meg. Eltelt 10 év és most itt szuszog mellettem a 4 hónapos kisfiam. Még abban a hónapban terhes lettem, amikor úgy döntöttünk a férjemmel, hogy jöhet a baba.
Fel a fejjel!
Köszönöm a hasznos válaszokat, végül időpont nélkül is fogadtak minket.
Teljes mértékben együtt éreztek a helyzetükkel, nem is akartak rábeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!