Érdemes olyan munkahelyre jelentkezni, ami írja követelményeknek a 1-3 év szakmai gyakorlatot, ha ez nincs meg?
Próbáld meg.
Számít az is valamennyire, de hiába van szakmai tapasztalata valakinek, ha sík hülye ahhoz, amit csinál.
Legalábbis, mi az interjúztatásnál ezt utoljára nézzük. Csak plusz 'pont'.
Bocsánat, de megakadt a szemem ezen a kérdésen. Személyi asszisztensi állásokat nézegettem, szinte mindenhol elvárásként írják az X év hasonló munkakörben szerzett tapasztalatot.
Eddig vacilláltam, hogy megpróbáljam-e, mert pontosan ilyen munkakörben nem dolgoztam, de(!!) évekig foglalkoztam értékesítéssel, ahol az ügyfeleket az egész folyamaton végig kellett kísérni, sokszor plusz szolgáltatásokkal is (pl. közművek, külföldieknek a letelepedéshez segítségnyújtás, ügyes-bajos dolgok intézése, fordítás, tolmácsolás). No meg időnként 4-5 ember homlokegyenest ellenkező érdekeit úgy összefésülni, hogy elégedetten álljunk fel az asztaltól.
Ügyfelektől fel tudok mutatni írásos referenciákat, sőt, olyan is volt, aki meghívott magához nyaralni családostól "köszönetképp".
Emellett a családi vállalkozásban édesapámnak is be szoktam segíteni néha.
Ha nem is szigorúan asszisztensként volt megnevezve a munkaköröm, ezer és egy vonatkozó helyzetet kellett megoldanom, elintéznem.
Ezeket elfogadhatják tapasztalatként, vagy szigorúan "felsővezető mellett eltöltött X év asszisztensi munkakör" kell?
Sziasztok!
Én a kötelező szakmai gyakorlatomat nem teljesítettem most tavasszal.
Ez volt a negyedik félévem.
Mikor lehet a legközelebb újra teljesíteni?
FSZ-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!