Milyen követelményeknek kell megfelelnie egy légikísérőnek, és mennyi a fizetése?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel ez a foglalkozás igaz még csak 16 éves vagyok. Most szakközépiskolába járok .2010. márc. 28. 19:21
1/5 anonim válasza:
Kell egy másodosztályú repülő egészségügyi alkalmasság.
Kell egy elvégzett tanfolyam. (ritkán indul és önköltséges)
Kell Angol+legalább egy, de inkább több nyelv ismerete.
Kell sok szerencse a bejutáshoz.
A fizetés meg nem olyan sok, inkább csak átlagos.
2/5 anonim válasza:
Átlagos? Nekem ismerősöm 250-300ezret keresett...De egy tanfolyam 1000euró körül van:S
3/5 anonim válasza:
Ezenkivul uszastudàs is kell -ami talàn meglepo!
4/5 anonim válasza:
És jól kell feküdni a pilótáknál, mert ők választják ki kivel akarnak repülni:) MInden tekintetben. Gondold el ott maradnak két napra franciaországban, el kell ütni valamivel az időt:)
5/5 anonim válasza:
Az én egyik ismerősöm is jelentkezett. Valóban nagyon jó a fizetés, én is 300 körül hallottam. A több nyelvismeret is stimmel. Ezen kívül van még súly és magasságkorlát. A pontos számokat viszont nem tudom sajnos..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!