Mit szólnátok hozzá?
Ha egy fiatalabb férfi, mondjuk egy 23-25 év körüli odamenne hozzátok ismerkedni, míg ti mondjuk gyerekkel a játszótéren vagytok?
Jah és úgy ismerkedni, h valami komolyabbat szeretne, nem csak beszélgetni.
Szerintem az gusztustalan mikor az anyuka mellett ott a gyereke, kezén a gyűrű, ő meg semezik valakivel!
Ha egyedülálló, az természetesen más....
Amúgy 27 vagyok, boldog házasságban, 5 hónapos babával, szóval én is elhajtanám, kikérném magamnak.Aztán persze röhögnék egyet mik vannak...
2 kisgyerekkel,és egy férjjel és gyűrűvel az ujjamon...
ha velem történne ilyen először is rohadt jól esne ha végre valaki megnézne magának :-) aztán ha értelmes szöveggel állna elém,akkor max egy beszélgetés erejéig terjedne a dolog.
meg lehet kövezni,DE ne tudjátok,milyen a sorsa/helyzete annak az anyukának.Miért ne lehetne egy kicsit flörtölnie?Ebből még nem lesz megcsalás,nem lép félre,pusztán élvezi,hogy nőnek nézik és nem egyértelműen csak anyukának.
és kérdező:
lett valami?oda mentél?
Az, hogy valakinek gyereke van, meg a kezén a gyűrű, még nem jelenti feltétlenül, hogy párja is van... ez pedig egy beszélgetésből kiderül, de ha egy nő félreérthetően mosolyog, félreérthető testbeszéde van, akkor egy vele szimpatizáló férfi szerintem simán értheti úgy, hogy ki akar kezdeni vele és egy beszélgetésből kiderül, hogy tényleg úgy van-e.
Én alapból mosolygós vagyok, főleg mióta gyerekem van. Mikor a gyerekemmel sétálunk játszunk, én is gyakran mosolygok mindenkire, nem feltétlenül azért, mert ismerkedni akarok, csak boldog vagyok (bár szemezni nem szoktam:)). Ha emiatt egy fiatal férfi odajönne hozzám, szerintem az első 1-2 mondatból kiderülne, hogy boldog párkapcsolatban élek és esély sincs a továbbiakra. Ettől függetlenül a női hiúságomnak nagyon-nagyon jól esne. Aki nő létére azt mondja, hogy nem jó érzés egy bók, egy mosoly egy idegen férfitól szerintem hazudik...
Mellesleg az ujjamon még azt a gyűrűt is hordom, amit 12 éve kaptam az akkori páromtól (messziről még karikának is nézhető), pedig már 10 éve a gyerekem apukájával vagyok. Így azt mondanám, hogyha az anyuka tényleg olyan jelzéseket ad, hogy tetszel neki, akkor oda lehet menni hozzá beszélgetni valami semleges témáról és kiderül mi a szitu!
Szia.
Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló,természetesen akkor ha nincs az anyukának férje ill párja.Azt meg hogy esetleg nem e egy beteg ember mint ahogy írták egy válaszban azt rövid idő alatt le lehet szürni szerintem.
én nem bánnám...de csak akkor, ha tényleg normális...
az idióta pasikkal már megjártam elégszer...
én egyedülálló anya vagyok, szóval semmi gond nem lenne
Ha nem lenne férjem,tetszene.Ám azok után,amit,és ahogy írsz,szerintem kő bunkó vagy.Idézlek:"Ez meg nézegetett, szemeztünk is, csak ennek is ott volt a kezén a gyűrű."
Honnak jöttél ?!Ez meg nézegetett,ennek is ott volt a kezén...Te meg egy suttyó paraszt vagy.A kisebbik fiam még nincs 3 éves,de már ő sem azt mondja valakire,hogy AZ,hanem Ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!