Mit szólnátok hozzá?
Barátnőtök a születendö gyerekének a te gyerekednek illetve közös barátnötök gyerekének a nevét adja.
Remélem érthetö
Mindenki olyan nevet választ, ami neki tetszik.- Ez szíve joga. Mivel a vezetéknevetek gondolom más, így a babák, gyerekek se fognak azonos névvelélni :) Persze, nézhetjük úgy is, hogy annyi név van a naptárban, választhatna mást is... De ti se választottatok mást, már van két azonos keresztnevű gyerek a baráti körben ...
Nekem is volt egy barátnőm, aki ugyanazt a nevet szerette volna a lányának adni, ami az enyémé..még engedélyt is kért rá, én meg ezen csodálkoztam :)
szerintem csak ennyire kreativ.
a nagyobbik fiát is ugy hivják mint az eggyik szomszedja kisfiát
Nem lehet h szeretetből csinálja? Mert szereti a lányod, és szeretné, ha az ö lánya is olyan legyen. Ezt bóknak is felfoghatod. :)
De az is lehet h szimplán nem tud dönteni, és ez a két név jutott az eszébe. :)
Tény, hogy mindenki azt a nevet adja, ami neki tetszik, de nekem is furcsa, hogy több száz névből nem talál valaki másik nevet, csak pont azt, ami már van a családban, szomszédban, rokonságban 2-3. Itt nálunk is egy éven belül született két Vanessza, ugyanazzal a vezetéknévvel... jó lesz majd az óvodában nekik...
Én nem adtam volna azt a nevet, amit a barátnőim, de mindenki maga tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!