Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi fiúnevekről?

Figyelt kérdés
Antal, Ambrus,Ábel, Ádám, Ányos, Ármin, Balázs, Soma, Zalán
2011. márc. 18. 12:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ábel tucatnév??!
2011. márc. 18. 13:32
 12/18 A kérdező kommentje:

Az eltérő ízlésűnek üzenem, hogy nem is tér el annyira, mert ezek, amit írtál nekem is tetszenek, főleg a két B betűs, de hosszú a családnév, így ezek nem jók.

Köszönöm.

2011. márc. 18. 14:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a Balázs, Soma, Ábel. Listásak is voltak nálunk, de a vezetéknevünkhöz annyira nem illettek. Ambrus, Zalán, Ádám, Ármin tetszik, de a gyerekemnek azért nem adnám.

Az Antal és az Ányos pedig nekem nem jön be.

2011. márc. 18. 14:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Az Ábel szerintem még nem oly gyakori-bár feltörekvő név-egy kisfiút ismerek ilyen névvel, 4 éves-kisvárosban lakom.
2011. márc. 18. 14:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Annyira elkeserít, hogy a nekem kedves nevek elkezdenek "feltörekedni". Egészen kicsi voltam, amikor annyira megtetszett a Jázmin név az Aladdin mese által, hogy teljesen odavoltam és kitaláltam, hogy így fogják hívni a gyerekemet. Most meg minden 3. kislányt Jázminnak hívnak, ráadásul előszeretettel adja a kisebbség. Megszakad a szívem ezért a névért, annyira szeretem pedig, de le kéne mondanom róla. Remélem, az Ábel nem fog így eltucatosodni, mert ezzel ugyanúgy vagyok mint a Jázminnal, már nagyon rég tudom, hogy így szeretném nevezni a leendő fiamat.
2011. márc. 18. 15:15
 16/18 A kérdező kommentje:
Pedig félő.szép név egyébként, de én amondó vagyok, hogy a gyermekeink egyedisége visz színt egy egy névbe.Én az Anna névvel voltam így-nem tágítottam, hiába nagyon gyakori-ezt a nevet választottam a kislányomnak.Érdekes a csoportban nincs másik Anna.
2011. márc. 18. 17:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem a Balázs és a Zalán tetszik.

Jobban húz a szivem azokhoz a nevekhez amik már megszokottak pl:Norbert,Kristóf...stb

2011. márc. 18. 18:02
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. márc. 18. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!